Zajímavá adresa pro firmu

Jedním z velmi účinných řešení, jak v této době ušetřit náklady na provoz firmy, je využít službu sídlo firmy v Praze. Co si pod tímto pojmem můžeme představit? Znamená to, že adresa pro firmu, kterou máte zapsanou v obchodním rejstříku jako oficiální (registrační) sídlo firmy, si umístíte k nám do naší virtuální kanceláře. Výhoda je, že v sídle firmy nemusíte být osobně přítomni. Následně představíme některé další výhody adresy pro firmu ve virtuální kanceláři.

Adresa pro firmu v Praze

Službu adresa pro firmu firmy můžete využít na několika adresách v Praze. Od adresy firmy se odvíjí měsíční poplatek za virtuální sídlo firmy. Kromě těchto velice výhodných nabídek vám podnikatelské centrum  nabízí i jiné služby.  Nákup již existujících firem nebo založení nové společnosti. Podnikatelské centrum se postará o registraci na obchodním rejstříku, finančním úřadě a vyřídí vše potřebné i s jinými potřebnými úřady. K virtuální adrese pro firmu můžete navíc využít služby jako je vedení účetnictví, daňové konzultace a IT služby.

Jak je to s poštou a vzkazy?

Možná Vás napadá otázka, jak je to s příchozí poštou či vzkazy, pokud využíváte službu adresa pro firmu ve virtuální kanceláři? Na adrese našeho sídla (tedy vašeho budoucího virtuálního sídla) je k dispozici pracovník recepce, který vás upozorní na příchod korespondence či zanechané vzkazy telefonicky, e-mailem nebo SMS. Na přání lze dopis obratem přeposlat nebo jej naskenovat a poslat elektronicky. Dále si můžete zvolit, zda chcete poštu vyzvedávat osobně nebo si ji nechat přeposílat na zvolenou adresu. Přeposílání probíhá 1× týdně, 1× měsíčně a volitelně též expres ihned. Samozřejmě, že u jakéhokoliv programu si můžete kdykoli pro poštu přijít osobně. Vám i vašim zákazníkům se věnuje spolehlivá stálá recepce na adrese virtuálního sídla firmy.

Výhodná adresa pro firmu

Pražská adresa pro firmu je výhodná hned z několika důvodů. Předně z hlediska prestiže, ale také z důvodu jisté anonymity a klidu. Firma je zde méně na očích úřadů a čistě statisticky počítáno (počet firem versus počet kontrol FÚ za rok), můžete na Praze 3 s kontrolu z finančního úřadu počítat zhruba jednou za sto let.

Adresa pro firmu je u společnosti Profi-kancelář s.r.o. k dispozici v kancelářských centrech na adrese Praha 2 – Karlovo náměstí a Praha 3 – Husinecká ulice.

Bližší informace získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup