Kanceláře k pronájmu. Zahájení podnikání

Hledáte v současnosti nové kancelářské prostory? Stávající jsou pro vás malé nebo vám končí nájemní smlouva?

Jak začít podnikat už asi víte. Ale jak si zajistit takové zázemí, abyste se nemuseli ničeho obávat a o nic se starat, s tím vám poradí a pomůže společnost Regus.

Společnost Regus je nadnárodní společnost, která je známá svou činností po celém světě. Vlastní více jak 1200 míst v obchodních centrech v 95 zemích a 550 městech po celém světě. Nabízí pronájem kanceláří, které jsou kompletně vybaveny jak nábytkem, tak technikou, kterou potřebujete k vaší činnosti. Vše je zařízeno tak, aby klient mohl svou činnost zahájit hned první den. Samozřejmostí je internetové připojení, telekomunikace, stejně jako přidělení telefonního čísla pouze pro konkrétního zákazníka. Hovory obstarávají administrativní pracovnice či recepční, které přijaté hovory třídí, případně přesměrovávají na jiný telefon. Díky společnosti Regus je nové obchodní místo připraveno na to, že si pouze donesete svoje věci a můžete začít pracovat.

Každý klient i každá firma mají odlišné potřeby a požadavky, co se týká toho, jaké požaduje kancelářské prostory. Společnost Regus se pokusí vyjít vstříc všem svým klientům a uspokojit všechny jejich požadavky. Požadujete více připojení k internetu? Chcete svou vlastní zasedací místnost? Nic není problémem. Největším plusem společnosti Regus je její flexibilita a to, že dokáže uspokojit veškeré specifické požadavky.

Váš začátek podnikání – start a business – máte už za sebou stejně jako plánování všeho, co jste do začátku potřebovali. Stejně tak musíte plánovat to, v jakém obchodním centru či v jaké lokalitě chcete mít své kanceláře nebo sídlo vaší společnosti. Každé obchodní centrum může přitahovat jiný druh podnikatelů i zákazníků. Některá obchodní centra soustřeďují spíše odvětví finančních služeb, jiná zase typy firem zaměřené na kreativitu a média. Není důležíté, jestli máte jednoho zaměstnance nebo stovku. Máte možnost si pronajmout jak jednu kancelář, tak velké kancelářské prostory pro spousty lidí.

Až budete mít kanceláře k pronájmu zařízené, bude vás zajímat určitě i další služba společnosti Regus a to hlavně v případě, že hodně cestujete. Touto službou je program Businessworld. Zapomeňte na schůzky na rychlo v hlučných restauracích, vyřizování e-mailů v hotelích a konferenčních hovorů v letištní hale. Začnete využívat obchodní salónky nebo dokonce svou vlastní soukromou kancelář. Naplánujte si schůzky, vyřizujte e-maily a jednoduše podnikejte. Veškeré tyto výhody můžete mít podle druhu Regus karty, které budete majitelem (Blue karta, Gold karta, Platinum karta a Platinum plus karta).

Společnost Rebus vás život udělá mnohem snažším, pomůže vám, aby vaše firma byla pružnější, ušetří váš čas, energii i peníze, zvyšuje produktivitu pracovníků, umožní jim se soustředit na důležité věci.

Společnost Regus vás podporuje v tom, co chcete ve skutečnosti dělat!


Centre name Email Phone Fax
Prague City Centre Reception.PCC@regus.com +420 222 191 111 +420 222 191 200
Prague Empiria Prague.Empiria@regus.com +420 222 191 510 +420 222 191 505
Prague Stock Exchange Prague.BurzovniPalac@regus.com +420 222 191 300 +420 222 191 700
Brno City Brno.OfficePark@regus.com +420 537 022 110 +420 537 022 200
Prague Zlaty Andel Prague.ZlatyAndel@regus.com +42023423 4747 +42023423 4700

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup