Krásná dovolená s celou rodinou

Jestlipak víte, které město se stalo takzvaným Evropským městem kultury pro rok 2015? Nemusíte ani chodit daleko. Je to naše krásná Plzeň! Už pouze toto ocenění musí zaručovat perfektní podmínky pro Vaši návštěvu. Užijte si byť i jeden jediný den v tomto městě, a nebudete se stačit divit, že je možné, že jste zde za celý svůj život ještě nebyli. Ubytování Plzeň není nijak zvlášť drahé, zato všude lehce dostupné. Tak na co ještě čekáte? Plzeň Vás vítá s otevřenou náručí k poznání svých klenotů.

Nejlepší dovolenou si užijete prostě na Šumavě. Ať už sháníte ubytování jakožto výchozí bod pro Vaše cyklistické výlety po okolí nebo ubytování Lipno, všem je zde náruč zcela otevřena. Zdejší ski areály se klidně mohou měřit se zahraniční konkurencí. Přece jen, z jižních Čech to do mnohem vyspělejšího Rakouska vůbec není daleko. Avšak rivalita zde zas tak velká není. Vždyť je to jedno, ze které strany se rozhodnete užít si lyžování na Šumavě – Šumava jako Šumava, respektive jako Böhmerwald.

Smrčina je hraniční bod právě na Šumavě, kde posléze navazuje hraniční bod z opačné strany, Hochficht. Dozajista je to místo k strávení perfektní zimní dovolené! Děti se zde vyblbnou, dospělí si slušně zalyžují bez zdlouhavého stání v řadě na vlek a následného strkání do lidí jedoucích kousek od Vás na sjezdovce. Široké a krásně upravované sjezdovky zajišťují klidné a rekreační sjezdy, díky nimž se Vám večer nebude chtít ani chodit pryč.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup