Tandemové seskoky Kolín

Chcete zažít pořádnou dávku emocí? Rádi byste vyzkoušeli, kam až sahá vaše odvaha? Tandemové seskoky jsou to pravé pro vás. Kde nás najdete? Tandemové seskoky Kolín se provádí na letišti Kolín vzdáleném cca 60 km od Prahy. O toto místo mají zájem zejména obyvatelé hlavního města Prahy, neboť v Praze se díky letecké dopravě tandemové seskoky skákat nemohou.

Tandemové seskoky – to je dávka adrenalinu do vašich žil!

Skočte si tandemový seskok Kolín
Přijeďte si užít skvělý pocit z volného pádu. Tandemové seskoky Kolín se skáčou z výšky 4 km. Cena tandemového seskoku je 3200 Kč nebo 5000 Kč s fotografiemi a videozáznamem. Kvalifikovaní instruktoři a tandempiloti vám zajistí bezpečný let a měkké přistání. Tandemové seskoky Kolín vám nabízí nejen samotný seskok, ale i příjemné zázemí v podobě restaurace, kde mohou vaši blízcí pozorovat váš tandemový seskok.

Tandemový seskok Kolín jako dárek
Nevíte, čím obdarovat vaše blízké či rodinu? Rádi byste jim darovali něco originálního? Tandemový seskok Kolín je skvělou volbou! Darujete nezapomenutelný zážitek prostřednictvím dárkového poukazu, který můžete zakoupit na www.tandem-seskok-padakem.cz.

Prožijte dechberoucí zážitek při tandemovém seskoku Kolín!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup