Tandemové seskoky Praha

Rádi byste zažili vlnu adrenalinu a odnesli si vzpomínku na celý život? tandemové seskoky Praha jsou to pravé pro vás. Jde o hit dnešní doby! Žijete v hlavním městě? Máme pro vás zklamání. V Praze, kvůli frekventované letecké dopravě, není možné tandemové seskoky realizovat. Proto Pražané využívají pro tento dechberoucí zážitek na tandemové seskoky Kolín. Letiště Kolín se nachází asi 60 km od Prahy.

Tandemový seskok Praha – Kolín
Na letišti v Kolíně na vás čekají profesionální tandempiloti a instruktoři, kteří vám uskuteční váš sen. Vystoupají s vámi do výšky 4000 metrů a vy následně zažijete pocit volného pádu, který potrvá cca 50 minut. Poté se otevře padák a vy se budete moci kochat krajinou z ptačí perspektivy. Možnost řízení padáku je součástí tandemového seskoku. Tandemový seskok Kolín čeká na své benjamíny i dlouholeté příznivce.

Objednejte si tandemové seskoky Praha na www.tandem-seskok-padakem.cz!

Darujte tandemový seskok Praha
Chcete-li své blízké obdarovat opravdu originálním dárkem, tandemové seskoky Praha jsou trefou do černého. Darujete tak prožití něčeho nového a nezapomenutelný adrenalinový zážitek. Zaručíme vám atraktivní cenu, která činí 3200 Kč. Pokud si budete přát toto dobrodružství zvěčnit fotodokumentací či videozáznamem, připlatíte si pouhých 1800 Kč.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup