Pračky vzduchu od ActivTek zajistí čisté prostory

Zcela jistě každý z nás touží po čistých prostorech, v nichž můžeme zdravě dýchat. Toto přání však již není nedostupné a to díky pračkám vzduchu od naší společnosti ActivTek  s.r.o.. Pračky vzduchu zajistí nejen čisté prostory bez nežádoucích pachů, pylů a dalších alergenů, ale celkově navozují zdravé prostředí vhodné pro naše celkové duševní i psychické zdraví.

Proč jsou čisté prostory tak důležité?

Přestože se může zdát, že čisté prostory patří k výdobytkům moderní civilizace, opak je pravdou. První čisté prostory byly navrženy již před více jak 100 lety a to především v nemocnicích a infekčních odděleních. Pojem „čisté prostory“ je proto nejvíce spojován v souvislosti s nemocničními odděleními (operační sály, makrobiotické laboratoře, provozní výzkumy atd.), neboli s prostory, které kladou vysoké nároky na čistotu, teplotu nebo vlhkost. O další rozvoj se pak postaral vesmírný program NASA, díky němuž koncem 60tých let minulého století došlo v tomto odvětví ke skutečnému rozmachu.

Vysoce výkonné pračky vzduchu od ActivTek

Pračka vzduchu je však skvělým řešením nejen pro různá průmyslová odvětví, ale samozřejmě i pro domácnosti a menší firmy. Tuto unikátní technologii řešící kvalitu vzduchu v interiéru si můžete bez problémů dopřát i do vašich domovů. Je vhodná nejen pro lidi trpící alergiemi, ale samozřejmě pro každého, komu kvalita života není lhostejná.

Naše společnost ActivTek s.r.o. nabízí několik zajímavých typů čističek vzduchu, které jsou vhodné jak do domácnosti či kanceláře, tak i průmyslových hal a jenž bez problémů zničí nejen bakterie, viry a plísně, ale také nepříjemný zápach a kouř s účinností 99,9%.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup