Možnosti přivýdělku s Oriflame CZ

Zkuste proměnit Oriflame na peníze

Kosmetika Oriflame nabízí také možnost přivýdělku. S kosmetikou Oriflame můžete nejen skvěle vypadat, ale zároveň s ní můžete zkusit přivydělat.

Oriflame nabízí všem registrovaným kosmetickým poradcům následující způsoby, jak ušetřit či si přivydělat:

1. tím, že za své objednávky výrobků Oriflame zaplatíte méně (nižší ceny než v katalogu)

2. tím, že ukazujete katalog Oriflame a získáváte provizi z uskutečněných prodejů (rozdíl mezi vaší cenou, za kterou jako kosmetický poradce nakupujete a katalogovou cenou, za kterou prodáváte výrobky svým zákazníkům)

3. tím, že zvete ostatní a budujete svůj prodejní tým Oriflame

Ukazujte katalog, zvěte ostatní, aby se také stali poradci – pracujte na svém postupu

Řekněte o své zkušenosti s Oriflame i ostatním. Stejně jako je snadné ukázat katalog a říci si o objednávku, je snadné budovat si svůj tým kosmetických poradců.

Proč nabízet příležitost Oriflame?

Tím, že si zvete ostatní, aby se připojili k Vám a Oriflame, si vytváříte svou skupinu poradců, kteří používají výrobky, ukazují katalog a objednávají. Takto si vlastně budujete svůj vlastní tým.

Pravdivě odpovězte na následujích pár otázek:

  • Jste spokojeni se svým příjmem?
  • Máte dostatek volného času na všechny své aktivity?
  • Máte čas být se svou rodinou?
  • Můžete se ve stávajícím zaměstnání dále pracovně rozvíjet?
  • Splňuje Vaše současné zaměstání to, co jste vždy očekávali a chtěli?

Odpověděli jste alespoň jednou NE? Pak zkuste Oriflame. Nezaručujeme Vám, že dosáhnete okamžitě na všechny stanovené mety. Můžeme ale slíbit, že dostanete stejnou šanci, jako ti nejúspěšnější. My v Oriflame nediskriminujeme. Ať už jste žena, dívka, muž nebo kluk, všichni máte stejné podmínky a stejné šance. Jediné, co musíte splnit, je věková hranice 15 let.

A proč tedy nabízet Oriflame? Je to jednoduché. Lidé, kteří se k Vám přidají, budou patřit do Vašeho týmu. Vy následně začnete být odměňováni na základě práce a výsledků celého Vašeho týmu. Platí jednoduché pravidlo: Čím úspěšnější tým, tím vyšší ocenění. A to nejenom finanční. Myslete na to.

Je obtížné přizvat k Oriflame 5 lidí?

Bývá zvykem oslovit a nabídnout příležitost Oriflame nejdříve svým blízkým. U nich většinou víte, co očekávat a jak máte zareagovat. U neznámých lidí je to obtížnější. Proto doporučujeme nejdříve začít právě ve svém okolí.

Mluvte o Oriflame každý den se 3 lidmi. Ať už je to Vaše kamarádka, spolužačka, uklízečka, prodavačka v pekařství,.. prostě může to být kdokoliv. Řekněte jim, jak Vy si vyděláváte. Jak Vám se daří, jak Vás to baví. Prostě najděte si na tom to, co Vás zaujalo. Proč jste se rozhodli zaregistrovat? Argumentujte právě Vaším důvodem. Vy ho znáte a to je Vaše plus.

Počítejte s tím, že ne každý, komu nabídnete Oriflame, Vaši nabídku přijme. Setkáte se i se zápornými reakcemi. Na následujícím obrázku je ukázáno, jak při dodržování tohoto systému kariérně porostete.

Prvním krokem je přivést do svého týmu 5 lidí. Tito lidé podají objednávku a Vaše výplata je zhruba 500 Kč. Do Oriflame ale může každý, kdo si chce ušetřit, přivydělat nebo vydělávat.
Proto si i Vaši lidé přivedou 5 lidí. Nyní máte Vašich 5 lidí x 5 lidí Vašich zájemců a hned máte 25 lidí ve svém týmu. Vaše výplata je zhruba 3 000 Kč.
Těch nových 5 lidí si ale také pozve svých 5 přátel a Váš tým má najednou 125 lidí (25×5). Pokud každý z těchto poradců podá objednávku za 2 088 Kč, vy si vyděláte zhruba 18 800 Kč každé 3 týdny a to je 320 000 Kč za rok. Tím se kvalifikujete na titul Direktor.

A můžete mířit ještě výš …. Tady to nekončí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup