Chcete začít podnikat?

Chcete začít podnikat? Jak na to?
Na začátek je dobré si uvědomit, co přesně je vašim cílem. A podle toho potom zvolit správnou strategii. Založit si firmu s vhodnou formou podnikání (založení a.s., založení ltd) nebo raději jen živnost? Strategicky promyslete take sídlo společnosti. Aby bylo snadné vás najít a také dobře viditelné.
Důležité je taky uvědomit si, co by vás od konkurence mohlo odlišovat, nejnižší ceny nebo speciální služby, které jinde nedostanete?
A můžete začít s nezbytnou administrativou. Vyřízení živnostenského oprávnění, nebo jiné, registraci k dani, sociálnímu pojištění a zdravotním pojištění.

Ochraňte svůj majetek
Jestli jste se rozhodli pro podnikání jako OSVČ, nemusí být pořizovací náklady příliš vysoké. Za vklad to živnostenského rejstříku se platí 1000 korun, ale musíte myslet na to, že také nesete značné riziko, které ohrožuje váš majetek. Protože ručíte za závazky podniku v neomezené míře do výše celého vašeho majetku. Hrozí tedy, že nepodaří se vám podnikatelský záměr, můžete přijít o celý váš majetek. Naproti tomu podnikání s některou obchodní společností je ruční omezené nebo vůbec žádné. Což může poskytnout velkou výhodu.

Jak se ubránit administrativě?
Jestli se vám do administrativní části nechce a nebo se pouštíte to založení a.s. nebo jiné formy zvažte, jestli nebude nejlepším řešením předat to odborníkovi. Vyhnete se tak tomu, že uděláte chybu a společnost nebude založena korektně. A nebo si můžete pořídit přímo ready-made společnost. Která má sice větší pořizovací náklady, ale můžete začít podnikat téměř okamžitě a bez zbytečné administrativy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup