Pára, pára a zase pára …

Parní hrnec Morphy Richards 48775 Intellisteam

Parní hrnec Morphy Richards 48775 Intellisteam Compact

Nový parní hrnec Morphy Richards 48775 Intellisteam Compact je menší, skladnější a také levnější než jeho bratr Intellisteam 48780. Zdravé vaření v páře je v současnosti na vzestupu a vy máte možnost být jeho součástí.

Princip vaření v páře pocházející z Číny je dobře známý už tisíce let. Mnohými vědci začíná být právem považován za trend budoucnosti.

Horká pára na rozdíl od ponoření ve vodě či smažení respektuje přirozenou strukturu potraviny. Jedná se o jemné, neagresivní vaření, které zachovává až o 50% více vitaminů a minerálních látek než při běžné úpravě. Šťáva zůstává uvnitř potraviny, její barva a tvar zůstává zachován. Vaření v páře podporuje přirozenou chuť, proto není třeba přidávat mnoho koření či soli. Zpravidla se nedodává ani žádný tuk, což korunuje parní hrnec na jednu z nejlepších pomůcek nejen pro zdravé hubnutí, ale také pro jiné typy zdravotních diet.

Parní hrnec Morphy Richards 48775 Intellisteam

Výhodou například připravené zeleniny je to, že přebytečný dusík, který je díky neekologickému zemědělství v nadměrném množství obsažen v každé zelenině, odchází s horkou párou pryč. To se při vaření ve vodě bohužel neděje. Proto je zelenina vařená v páře vhodnější k přípravě nemléčných příkrmů pro naše nejmenší strávníky.
Parní hrnec 48775 Intellisteam Compact oceníte také při přípravě jakékoli přílohy, někdy dokonce i při přípravě masa, zejména ryb. Pokud patříte mezi milovníky vypečené, křupavé kůžičky, tu vám parní hrnec bohužel nevykouzlí. Ale není nic jednoduššího, než přendat kousek masa do pekáče a dopřát mu trochu horkovzdušné lázně v elektrické troubě.
S parním hrncem 48775 Intellisteam Compact můžete klidně zapomínat. Nic se vám nepřipálí, jídlo bude přinejhorším o něco víc měkké. V případě úplného odpaření vody se sepne bezpečnostní pojistka a stroj se sám vypne. Ohřívané jídlo bude z parního hrnce mnohem chutnější, využít ho můžete i pro rychlé rozmrazování.

 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup