Pomocníci pro vaši zahradu

Znáte ten pocit, když Vám nekontrolovatelně roste trávník a po těžkém týdnu o víkendu nemáte pomyšlení na manuální práci zvláště po dobrém obědě?

V naší nabídce spolehlivých zahradních traktorů si vybere skutečně každý. Nabízíme celou škálu zahradních traktorů od modelů základních pro údržbu menších zahrad až po modely zahradních traktorů takové kvality, že je běžně používají technické služby, různá sportoviště, firemní i hotelové areály. Kvalita těchto zahradních traktorů je všeobecně známá a velice uznávaná

Jelikož chápeme, že pořízení spolehlivého zahradního traktoru není levná záležitost, máme k dispozici levnější variantu a tou jsou zahradní sekačky na trávu.

Sekačky na trávu od kvalitních výrobců. Zahradní sekačky v různých cenových hladinách. Kvalitní sekačky jsou sekačky značky Weibang, či Alko. Levné sekačky jsou například sekačky Hecht, AMA, GTM, World. Na všechny typy sekaček zajišťujeme kvalitní záruční i pozáruční servis. Nebojte se nás oslovit, rádi a zdarma doporučíme nejvhodnější sekačky na Váš pozemek. Můžete si vybrat mezi elektrickou sekačkou či motorovou sekačkou. Rozšiřujeme nabídku o nové robotické sekačky.

V naší bohaté nabídce naleznete i množství kvalitních křovinořezů. Křovinořezy neboli motorové kosy jsou neocenitelnými pomocníky. Menší křovinořez nebo vyžínač využijete při dosekávání trávy kolem plotů, silnější motorové křovinořezy pak slouží k sekání vzrostlé trávy na nedostupných místech. Křovinořez s obloukovým držadlem je obratnější a lehčí, vhodný právě pro dosekávání, zatímco křovinořez s řídítky se hodí pro práci v ploše jako s kosou. Nově se objevují křovinořezy -vyžínače akumulátorové, které vynikají snadností použití.

Pro více informací i detailní nabídku navštivte náš web www.aztechnika.cz, rádi vám poradíme s výběrem.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup