Značkový reklamní textil

Ekonomická recese nekončí! Vyzkoušejte levnou, ale účinnou propagaci prostřednictvím reklamního textilu. Firmy dnes musejí přemýšlet, jak se více zviditelnit a dostat se do podvědomí zákazníků. Reklamní textil je levné řešení, kterým můžete nejen sjednotit zaměstnance a odlišit se od konkurence, ale vhodně vybraný reklamní textil můžete využít i jako reklamní předmět k obdarování svých zákazníků.

Mezi nejprodávanější reklamní textil patří trička, polokošile, kšiltovky i ručníky a osušky. V nabídce internetových obchodů je široký výběr textilu. Mezi top reklamní textil patří trička, která jsou k dostání v širokém výběru barev, velikostí a pánských, dámských a dětských střizích. Trička se prodávají i v různých kvalitách a jeho ukazatelem je gramáž, neboli hmotnost textilu. Nejlevnější trička se pohybují ve standardní gramáži 150-160g/m2. Kvalitní trička mají gramáž 190-200g/m2. Levná trička se používají i jako levné pracovní oblečení.

Často se reklamní textil používá k potisku nebo k výšivce. Vhodné je umístění loga a kontaktních údajů na textil. Chcete využívat trička jako reklamní předmět? Zapracujte na motivu a udělejte tričko zajímavé! Pokud bude na tričku jen logo firmy, nebo obrovská internetová adresa na zádech, buďte si jisti, že zákazník ho použije tak maximálně při práci na zahradě, nebo ještě hůř, skončí na dně šatníku. Není to škoda? Nechte si zpracovat grafikem zajímavý a originální motiv a zvýšíte šanci, že tričko si zákazník vezme i do společnosti. Zákazník bude o 100% spokojenější a vy tím získáte reklamu zcela zdarma! Potisk jde zrealizovat nejrůznějšími metodami a tisknout jde jakýkoliv obrázek. Mezi nejběžnější technologie potisku patří sítotisk, transfer a digitální tisk.

Vhodnou alternativou reklamního trička jsou ručníky s výšivkou. Do společnosti si zákazník ručník asi nevezme, ale pokud jej používá, vaše logo má na očích.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup