Lamelové rošty a matrace

Jsme specializovaní na prodej matrací, roštů a postelí. Velkou spoustu zboží máme ve standardních rozměrech skladem, zboží vozíme vlastní dopravou po celé ČR nebo si jej můžete osobně vyzvednout v našem výdejním skladě. Doufáme, že i vy se na nás obrátíte při nákupu nové matrace, lamelového roštu, motorového roštu nebo postele.

Lamelové rošty

Lamelové rošty do postele jsou spolu s matrací základním předpokladem pohododlného a zdravého spánku. Lamelové rošty plní hned několik důležitých funkcí. Mezi nejzákladnější funkce lamelového roštu patří zvýšení ortopedických vlastností matrace, protože ani ta sebelepší matrace se neobejde bez kvalitního lamelového roštu. A platí, že čím „horší“ je matrace, tím lepší a kvalitnější musí být lamelové rošty. Další důležitou funkcí poslelového roštu je funkce odvětrávací. Lamelové rošty umožňují matraci dýchat a tím se v posteli udržuje příjemné klima a zabraňuje se tvorbě plísní a rozmnožování bakterií. Lamelové rošty se dělí na lamelové pevné rošty, polohovací rošty, rošty se vstupem do ÚP a motorové rošty.

Rosty.cz - rošt dynamic

Matrace do postele pro pohodlné spaní

Matrace z kvalitního materiálu je hlavním předpokladem kvalitního a osvěžujícího spánku, díky kterému se každé ráno probudíte odpočatí a svěží. Každý člověk stráví na matraci v průměru 1/3 života, proto byste neměli výběr matrace podcenit a hlavním kritériem pro nákup matrace do postele by neměla být pouze cena, ale také kvalita matrace.  

Na trhu existuje nepřeberné množství různých typů matrací a zákazníci často tápou, kterou matraci zvolit. Vzhledem k tomu, že matrace do postele prodáváme již řadu let, upravili jsme nabídku matrací dle požadavků a spokojenosti našich zákazníků. Prodáváme pouze matrace ověřených výrobců nebo matrace, které sami vyrábíme (matrace GREEN SLEEP a matrace AIR SLEEP), které splňují vysoké jakostní požadavky, jsou z kvalitních materiálů, ale zároveň musejí být matrace do postele přijatelné i cenou. Kvalita za příznivou cenu je náš hlavní požadavek na matrace do postele.

Matrace_RENVITAL DUO_Rosty.cz
Matrace_RENVITAL DUO_Rosty.cz

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup