Ostře sledovaný nerezový komín

Stejně jako automobil potřebuje být vybaven kvalitním výfukem, aby jeho motor správně fungoval, je nutné, aby měla kamna i krbové vložky odvod spalin v podobě kvalitního komínu. Pokud vám výfuk u auta praskne nebo ho nějaký vtipálek ucpe, nepodaří se vám buď vůbec nastartovat nebo motor brzo zhasne. Stejné je to u domu a jeho komínem. Dříve se často stavěly domy se zděnými komíny, které však při topení tuhými palivy hodně trpí, proto se vyplatí investovat do komínu s dlouhou životností. Takovými jsou nerezové komíny.

Při topení tuhými palivy totiž vzniká poměrně velké množství produktů, které se v komínu postupně ochladí a vytváří kyselé kondenzáty, ty potom neblaze působí na stěny komínu a narušují jeho povrch. Nerezové komíny jsou velmi odolné, díky nerezové oceli, ze které jsou vyrobené, se vyznačují komíny nerez vysokou odolností vůči extrémně vysokým teplotám, působení chemických látek i vlhkosti. Nerezový komín si zamilujete také pro jeho vzhled, nerez je v poslední době v módě, používá se nejen v interiéru, ale často právě i v exteriéru, dům s nerezovým komínem tedy je v kurzu.

Nerezový komín vás zaujme jistě také díky nízké hmotnosti, ta značně usnadňuje instalaci komínu a také umožňuje namontovat nerezový komín přímo na fasádu vašeho domu. Máte širší nebo naopak užší kouřovod vedoucí z kamen a potřebujete jej napojit do komínu a utěsnit tak, aby veškeré spaliny směřovaly do komínu? Rozhodněte se pro nerezové komíny, které jsou vysoce variabilní, prodávají se v několika různých rozměrech, k dostání jsou také různé redukce a spojovací kusy. Neváhejte a složte si i vy komín z jednotlivých dílů přesně tak, jak potřebujete, navštivte internetový obchod Komíny-nerez.cz a pořiďte si i vy nerezový komín po jednotlivých dílech.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup