QUOSTYL – funkční oblečení a prádlo pro každého

Patří sport k vašim oblíbeným aktivitám a rádi si vychutnáváte každý pohyb plnými doušky? Pro maximální sportovní prožitek je vždy potřeba vybavit se kvalitním sportovním a funkčním prádlem, které podpoří váš sportovní výkon a sportovní prožitek. Ať už se jedná, o kterékoliv roční období, každý sport vyžaduje to své.

Společnost Quo představuje novou řadu funkčního prádla a oblečení QUOSTYL, ve kterém se využívá čistého jemnovlákného polypropylenového hedvábí s kationty stříbra. Polypropylenová vlákna nepohlcují vlhkost, ale odvádějí ji po svém povrchu k odpařování přímo do okolního prostředí nebo do další savé oděvní vrstvy. Kationty stříbra navíc zamezují množení bakterií, které se vyskytují na lidské kůži.

A z jakých typů funkčního oblečení můžete vybírat? Pro modely funkčního prádla QUOSTYL je použit ten nejkvalitnější materiál, který podle své tloušťky nese obchodní označení – Kumo, Lampo a Kylma. Funkční oblečení Kuma, vás v zimě příjemně zahřeje. Tento typ funkčního oblečení určitě rádi využijete nejenom v zimě pro sportování, ale také pro procházky nebo i běžné nošení.

Plánujete-li aktivní dovolenou v oblastech s proměnlivým počasím, pak určitě rádi sáhnete po  funkčním prádle Lampo, protože právě toto oblečení vás skutečně mile překvapí svými vlastnostmi, nejen, že vás příjemně zahřeje v chladnějších podmínkách, ale udrží vaše tělo v suchu i při větším fyzickém výkonu či v prostředí s vyššími teplotami, díky funkci knotového odvodu potu z povrchu těla.

A co je připraveno pro skutečně aktivní sportovce a všechny, co se chtějí cítit dobře? Pro všechny je připravena široká nabídka funkčního
oble

čení a prádla Kylma, použitý materiál je určen pro kvalitní sportovní oblečení s častým využitím, ale i pro každodenní využití pod triko či manažerskou košili.

Z široké nabídky funkčního prádla a oblečení QUOSTYL si vybere skutečně každý. V nabídce nového oblečení je připravena celá řada barevných kombinací nejenom pro pány a dámy, ale také děti. Více informací o jednotlivých materiálech a také výrobcích naleznete na www.QUOSTYL.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup