Plastové boxy a přepravky pro průmysl i do firem a kanceláří

Poptáváte plastové boxy nebo přepravky? Vybavujete sklad, kancelář, firemní prostory? Potřebujete bezpečně přepravit nebo uskladnit zboží či inventář firmy? Neváhejte se na nás obrátit. Specializujeme se na plastové boxy pro průmysl i do firem a kanceláří.

Kvalitní plastové boxy a přepravky – součástí naší nabídky jsou plastové boxy s víkem i bez víka – a přepravky nejrůznějších rozměrů a typů ochrání vaše produkty při přepravě nebo při dlouhodobém uskladnění. Nabízíme plastové přepravky a boxy pro různé účely použití. Najdete u nás jak pevné tak skládací boxy a přepravky.

V případě Vašeho zájmu jsme schopni vyrobit na zakázku, na míru Vašim potřebám, boxy z kartonplastu, včetně individuálního dělení, separátorů. Je zde možnost vyztužení hliníkem, textílií či jiná úprava dle Vašich požadavků. Cenovou nabídku zpracováváme vždy individuálně, na základě konkrétních požadavků zákazníka.

Součástí našeho sortimentu jsou i ESD antistatické boxy a přepravky, přepravní boxy a trvale antistatické materiály. V nabídce máme zkosené ukládací boxy, regálové boxy s dělením, úložné plastové boxy a bedny, boxy na nářadí a drobný materiál i velkoobjemové paletové boxy.

Vzhledem k tomu, že disponujeme modely od různých výrobců, jsme schopni flexibilně se přizpůsobit i velmi specifickým požadavkům zákazníka. I naše ceny jsou velmi příznivé. V případě objednávek většího množství zboží jsme schopni nabídnout určité typy za velmi konkurenční ceny.

Pokud v naší nabídce nenajdete produkt, který odpovídá Vašim představám, a půjde-li o zajímavé množství, jsme schopni oslovit různé výrobce v rámci EU a požadované zboží pro Vás zajistíme.

V případě, že se chcete s naší nabídkou seznámit podrobněji, neváhejte nás kontaktovat, a to buď telefonicky (603 230 059) nebo e-mailem (mandik@logiman.cz). Kromě plastových boxů je součástí našeho sortimentu komplexní vybavení skladů, dílen a kanceláří. I v této oblasti Vám rádi poradíme.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup