Topenář Ostrava zajistí vytápění vašeho objektu

Lukrativní vytápění

Vytápění celého objektu není vůbec levná záležitost. Všichni proto hledají nejvhodnější, nejefektivnější a nejlevnější způsob vytápění. K dispozici je celá řada možností – od topení na tuhá paliva, přes plyn, elektřinu, až po alternativní možnosti. Rozhoduje zde i finanční dostupnost a návratnost investice. Nejlepší je informovat se u odborníků – instalatérů topení.

Instalatéři topení

Instalatéři topení jsou kvalifikovaní odborníci ve svém řemesle. Pomohou vám se správným výběrem topného zařízení, zkonzultuji s vámi vaše možnosti, finanční prostředky, vypracují projekt dle daného typu objektu a projekt zrealizují. Instalatéři topení nabízí tyto služby:

  • montáže rozvodů topných zařízení všech typů (plast, ocel…)
  • podlahové vytápění
  • alternativní vytápění (tepelná čerpadla)
  • montáže kotlů (elektrické, plynové, na tuhá paliva)
  • havarijní servis
  • stěnové topení
  • opravy a údržba topných zařízení
  • realizace projektů a zpracování projektové dokumentace

 

Instalatéři topení vám pomohou vybrat nejlepší možnou variantu pro vytápění vašeho interiéru nebo celého objektu.

Tepelná čerpadla voda-voda

Tepelná čerpadla voda-voda jsou nejefektivnějším systémem vytápění. Tento systém voda-voda vyžaduje minimální náklady na vytápění a minimální obsluhu. Jsou skvělou alternativou pro velké objekty s vlastní studnou. Základní investice je poněkud vyšší, ale časem se vrátí, jelikož tepelná energie je stále dražší. Než se do realizace projektu pustíte, potřebujete různá povolení a několik posudků. Tepelná čerpadla voda-voda musí odněkud čerpat vodu, což zajišťuje studna (vlastní zdroj). Tato studna ale musí mít kvalitní vodu a dostatečný průtok (to vše se zjišťuje dříve než se realizace projektu zahájí). Dále se posuzuje vsakovatelnost vody do půdy.

Tepelná čerpadla voda-voda fungují tak, že se voda čerpá ze studny do tepelného výměníku čerpadla, tam se odebere část tepla, které putuje do objektu a voda se vypouští druhou vsakovací studnou zpět do půdy. Tepelná čerpadla voda-voda jsou velice efektivní a poskytují levný zdroj tepla. Je ale nutné mít vlastní studnu s kvalitní vodou, dostatečným průtokem a dobrou vsakovací schopnost půdy!

Topenář Ostrava ze severní Moravy

Topenář Ostrava vám pomůže nejen s výběrem vhodného topného systému pro váš objekt, ale zajistí i nejnutnější povolení, realizaci projektu, dodávku materiálů a mnohé další služby v celém Moravskoslezském kraji. Topenář Ostrava je kvalitní a zavedená firma s nejlepšími referencemi zákazníků. Vždy se snaží vyjít zákazníkovi vstříc a najít nejlepší řešení. Své služby přizpůsobují dle potřeb zákazníka a k jeho spokojenosti. Topenář Ostrava je kvalitní firmou se zodpovědnými zaměstnanci.

Topení a pohodlí svěřte do rukou severomoravských topenářů a nebudete zklamaní. Topenář Ostrava vždy dostojí svým závazkům.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup