Mytí oken rychle a bezpečně

Mytí oken a skleněných ploch na vyšších budovách lze zrealizovat rychle, bezpečně a levně.

 

Nejjednodušším způsobem mytí skleněných ploch až do výše přes 10 metrů je využití systému AquaQlean. Součástí systému AquaQlean jsou speciální rozmýváky a stěrky, které se upevňují na ultralehké a velmi stabilní trubkové díly z hliníku a uhlíkových vláken. Pomocí těchto nástavců a nastavitelných tyčí lze rychle a bezpečně čistit okna přímo ze země bez použití lešení, vysutých lávek, horolezecké techniky a dalších zařízení, která mytí oken prodražují a zvyšují rizikovost práce. V případě nutnosti mytí oken až do výše 20 metrů lze kombinovat systém AquaQlean s jednoduchou a bezpečnou zvedací plošinou.

Při čištění oken a skleněných ploch pomocí systému AquaQlean se používají speciální přípravky a voda bez obsahu minerálů. Právě použitím vody bez minerálů je snadno docíleno optimální čistoty, kdy po zaschnutí na skle nezůstávají žádné šmouhy. Skla jsou navíc déle chráněna před dalším zašpiněním a na minimum je také snížen statický náboj, který způsobuje ulpívání prachových částic na skle. Zkušený pracovník pomocí systému AquaQlean a jeho nástavců je schopen rychle a bezpečně dokonale umýt okna až do výše několika podlaží, aniž by potřeboval pro svoji práci další nákladnou techniku či zařízení. Díky rychlosti a absenci nákladné techniky je i mytí oken a skel velmi levné.

Je samozřejmě zbytečné pořizovat si kompletní systém AquaQlean, pokud potřebujete čistit skla pouze občas. Určitě se vyplatí, nechat si skla vyčistit rychle, bezpečně a kvalitně od profesionální firmy. Jednou z firem, která používá na čištění skel systém AquaQlean je společnost de Wolf GROUP s.r.o. ze Chebu.

 

http://www.dewolf.cz/cs/uklidove-sluzby/myti-oken-a-sklenenych-ploch


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup