Vše pro extravagantní nehty

Každá žena by chtěla být spokojena se svým vzhledem, bohužel většina není. U jedné za to může silnější postava, u jiné zase vlasy a další se nelíbí její nechty. Nechty jsou pro náš vzhled velmi důležité, protože o nás prozrazují, jak se o sebe staráme. Máme-li nestejně dlouhé neudržované nechty, nepůsobí to právě esteticky. Je proto důležité pečovat o svoje ruce a obzvláště nechty. Ne každá žena má natolik kvalitní nechty, aby si je mohla lakovat, zdobit a chlubit se jimi. Pokud i vy patříte k té nespokojené většině, vymodelujte si nechty umělé.

V dnešní době není žádný problém sehnat kvalitní materiál pro modeláž, jde jen o to, zda se rozhodnete pro gélové nechty nebo upřednostníte akrylové nechty. Každé mají svou výhodu, chcete-li zkusit gélové nechty, mají poněkud složitější modeláž, UV gély se většinou nanáší v několika vrstvách a každou je třeba nechat vytvrdit v UV lampě, nicméně výsledek stojí za to. Gélové nechty jsou elegantní, vypadají přirozeně a díky širokému sortimentu nejrůznějších barev a typů UV gélů si můžete vytvořit skutečně velmi originální nechty. Navíc je dnes k dostání také velké množství zdobenie na nechty, takže variace jsou nekonečné.

Oproti gélových nechtům mají akrylové nechty výhodu v tom, že pro jejich modeláž nepotřebujete UV lampu, akryl totiž tvrdne na vzduchu samovolně. To je však zároveň také jeho nevýhodou, modeláž je třeba provádět rychlými zkušenými pohyby, aby vám akryl na štětečku nezatvrdl. Akrylové nechty jsou tenčí, avšak vysoce pevné a pružné, vydrží minimálně totéž jako gélové nechty. Rozdíl je ve způsobu modeláže a samozřejmě se hodí na jiný typ nechtů. Pokud vám na vašich nechtech nebudou držet akrylové nechty, vyzkoušejte gélové a naopak. Neváhejte a upravte si i vy vaše nechty do reprezentativní podoby a pochlubte se krásnýma udržovanýma rukama.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup