Jednorázové pracovní oděvy chránící i před viry a bakteriemi

Jednorázové pracovní ochranné oděvy dokáží bezpečně ochránit pracovníky před špínou, prachem, chemikáliemi, barvami i před viry a bakteriemi.

 

Při každodenní práci jsou pracovníci v řadě provozů vystaveni nebezpečím od jemného prachu až po agresivní chemikálie, viry a bakterie. Produktová řada UVEX nabízí vysoce funkční ochranné overaly pro nejrůznější oblasti použití – od jednorázových oděvů proti špíně a prachu až po inovativní oděvy proti virům a bakteriím.

Vrstva AgPURE™ Nanosilber poskytuje overalům uvex 3B extra vibatec vysoce funkční antimikrobiologickou ochranu. AgPURE™ opatří bakteriostaticky svrchní vrstvu oděvu, tzn. svrchní vrstva se sama chrání proti bakteriím, plísním a virům. Aktivní vrstva AgPURE™ se aktivuje při běžné vlhkosti vzduchu a působí ve 3 stupních: Jedná se o snížení přilnavosti mikrobů – na oděvu se zachytí menší kolonie mikrobů a jsou zhoršeny podmínky pro jejich růst. Dalším prvkem ochrany je narušení buněčného metabolismu výměnou iontů draslíku – tím je zhoršena životaschopnost mikroorganizmů. Třetím prvkem ochrany je ničení proteinů a také DNA/RNA pomocí nevratných reakcí sirnatých aminokyselin.

Jednorázový ochranný oděv uvex 3 B extra vibatec poskytuje účinnou bariéru proti kapalným chemikáliím a díky svojí inovativní aktivní vrstvě AgPURE™ poskytuje neobyčejně vysokou antimikrobiologickou ochranu proti biologickým nebezpečím. Mechanická pevnost materiálu a svařované švy chrání pracovníky i při velkém zatížení bez omezení pohodlí. Samozřejmostí je    systém pro upevnění na masku pro optimální zakrytí obličeje.

Dle požadavků normy EN 14126 bylo díky použití aktivní vrstvy AgPURE™ dosaženo nejvyšší výkonnostní třídy ochrany.

Vysoce funkční jednorázové ochranné overaly s vysokou ochranou proti chemickým a biologickým nebezpečím využívající nejmodernější patentové technologie UVEX v České republice dodává na trh společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou. V nabídce společnosti UVEX Safety CZ je kompletní sortiment ochranných pracovních pomůcek značky UVEX.

 

http://www.uvex-safety.cz/cz/produkty/jednorazove-ochranne-odevy/technologie/

http://www.uvex-safety.cz/cz/aktuality/tiskove-zpravy/clanky/

http://www.uvex-safety.cz/cz/aktuality/tiskove-zpravy/clanky/jednorazove-pracovni-odevy-chranici-i-pred-viry-a-bakteriemi/


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup