Zasouvací interiérové dveře

Zasouvací interiérové dveře jsou dnes velice často vidět v každém interiéru, protože jsou velice úsporné na prostor. Montují se převážně do těch míst kde je problém s prostorem a kde nechceme, aby dveře překáželi. Zasouvací interiérové dveře rozdělujeme do dvou kategorií s pojezdem na stěnu a spojezdem schovaným ve stěně v pouzdře. Takové dveře působí v každém interiéru jako hodnotný prvek.

Petr Jurečka - Zasouvací interiérové dveře
Petr Jurečka – Zasouvací interiérové dveře

Všechny modely interiérových dveří v naší nabídce je možné zhotovit v tomto provedení posuvné dveře. Posuvné dveře se liší od klasických polodrážkových dveří jen v malých rozdílech, kdy místo kliky je madlo a po obvodě dveří není polodrážka.

Petr Jurečka - Zasouvací interiérové dveře
Petr Jurečka – Zasouvací interiérové dveře

Zasouvací interiérové dveře se ve většině případů dodávají s obložkovou zárubní ve stejném odstínu jako dveře. Také krycí gárnyž hliníkového pojezdu je zhotovena ze stejného materiálu a v odstínu jako dveře a obložková zárubeň.

Zasouvací interiérové dveře je možno také zhotovit ve dvoukřídlém provedení ve všech nabízených modelech interiérových dveří.

Petr Jurečka - Zasouvací interiérové dveře
Petr Jurečka – Zasouvací interiérové dveře

 

Informace o firmě Petr Jurečka – Dveře Juris

Firma byla založena v roce 1993 Vladimírem Jurečkou, který se již 18 let před založením firmy specializoval na výrobu interiérových dveří a to konkrétně na  vchodové dveře dřevěné a interiérové dveře dřevěné . Interiérové dveře a vchodové dveře se vyráběly na zakázku přesně podle potřeb klientů, vchodové a interiérové dveře si získaly velkou oblibu u zákazníků, kteří požadovali kvalitní interiérové, vchodové dveře vzrobeny s velkým důrazem na preciznost a kvalitu ruční výroby dveří. Po 10 letech převzal firmu syn Petr Jurečka, který od útlého věku pomáhal otci v dílně a převzal řemeslo, které má dodnes velmi rád. Právě zkušenosti a specializace na interiérové dveře a vchodové dveře zajistila firmě zakázky, které Vám můžeme ukázat ve fotogalerií.

Petr Jurečka rozšířil výrobu o stylový luxusní nábytek pro nejnáročnější klientelu. V dnešní době vyrábíme dřevěné postele, dřevěné komody, dřevěné skříně. Veškerá výroba je realizovaná ve stolárně, která je vybavená nejmodernějšími stroji, abychom obhájili kvalitu, náš nejčastější materiál pro výrobu je dub, buk, meranti, který snese ty nejnáročnější požadavky na kvalitu a design.

Po několikaletých zkušenostech firma zahájila vývoj a následně i výrobu ojedinělého typu luxusního nábytku a to vchodové dřevěné dveře, interiérové dřevěné dveře a dřevěné zárubně.

Stolařství Petr Jurečka dokončilo vývoj nové, zcela originální řady interiérových dveří a vchodových dveří, tyto dveře preferují kvalitu a originalitu s nádechem minulosti a příjemné atmosféry domova. Vždyť mít doma originální nábytek je sen každé domácnosti, jedině interiér vyzkoušený letitou praxi, může udělat domácí příjemnou atmosféru.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup