Aktivity v Řecku

Nebaví vás během dovolená jen lenošit? Stále větší množství turistů v průběhu dovolené chce vyzkoušet činnosti, na které během roku nemají čas. Většinu svého času prosedí v kanceláři a hrbí se u počítače a tak je nasnadě, že dovolenou chtějí strávit jinak, než jen zase pasivní relaxací u moře nebo bazénu. Počítáte se i vy k lidem, kteří nemají v úmyslu během dovolené jen tak nečině ležet na pláži? Pak vyzkoušejte nějakou z aktivit, které můžete zkusit právě v Řecku. Více o letoviscích v Řecku jsou k nalezení např. na tomto webu.

Češi se nejčastěji věnují na dovolené turistice. Takovým turistům Řecko poskytuje celou řadu horských cest a výšlapy do hor výškou přesahující až 2000 metrů. Kochat se pak mohou úchvatnými pohledy na řeckou krajinu pod nimi, která jim doslova leží u nohou. Tajným přáním turistů přijíždějících ze zahraničí je zdolat Olymp, starobylé sídlo bohů. Nejen Olymp, ale celé Řecko je plné turistických tras skrze nedotčenou přírodu.

Adrenalin vám stoupne v žilách během sjezdu nejdelší řeky v Řecku Pinios. Na raftovém člunu se pohybuje asi 4 až 8 osob, přičemž jeden z nich je instruktor. Záleží na vás, jakou náročnost si vyberete. Zda patříte mezi začátečníky, nebo radši zkusíte náročnější sjezd. Tato zábava vás vyjde kolem 40 EUR za osobu.

V posledních letech se se stal velmi populární aktivitou offroad. Ještě jste o této zálibě neslyšeli? Jde prakticky o celodenní dobrodružný výlet v terénních autech. Auto vám přistaví až k hotelu a vy se stanete řidičem této potvory. Celý den pak můžete prožívat adrenalinové zážitky na strmých stezkách, kamenitých cestách a opuštěných plážích, na které byste se bez tohoto vozu těžko dostali. V případě výjezdu více aut, v autech budou i vysílačky, přes které se můžete dorozumívat. Offroad se bezpochyby postará o nevšední zážitek, na který se bude dlouho vzpomínat.

Ať už zvolíte rafting, turistiku, offroad nebo jízda na koních, svůj čas odpočinku v Řecku si naplánujete po svém a prožijete nevšední zážitky, které vám bude celé okolí závidět.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup