Sídlo firmy se zázemím

Chcete mít sídlo své firmy v centru Prahy na lukrativní adrese? Jedná se o profesionální zázemí za zlomek ceny oproti klasickému každodennímu pronájmu kanceláře. Můžete se spolehnout, že sídlo firmy máte u nás zajištěno během několika minut. Není to lákavá nabídka? V tomto článku si přiblížíme jak virtuální sídlo firmy funguje a co například nabízí za služby. Bez reprezentativního sídla firmy se neobejde žádná společnost, která chce být na úrovni a tak využít virtuální sídlo firmy je velmi výhodnou a přitom levnou variantou.

Služby virtuálního sídla firmy

Virtuální sídlo firmy představuje také řadu nadstandardních a individuálních služeb, které jsou realizovány na základě přání zákazníka. Pakliže si to situace žádá, můžete si za symbolickou částku pronajmout i opravdové fyzické kanceláře nebo zasedací místnosti v těchto budovách, jež vám mohou sloužit pro obchodní jednání nebo kontakt s patřičnými úřady. Jak sami můžete vidět, podnikání může mít spoustu zásadních prvků a virtuální sídlo firmy je jedním z nich.

Mezi hlavní programy služeb virtuální sídla firmy patří:

  • MINI-SÍDLO (základní program sídla)
  • PROFI-SÍDLO (standardní program sídla)
  • PROFI-KANCELÁŘ (virtuální kancelář pro náročné)
  • moje PROFI (vlastní konfigurace služeb)

Profi-kancelář s.r.o. nabízí svým klientům všechny služby na jednom místě a s maximální profesionalitou. Virtuální sídlo firmy si můžete zřídit na Praze 1, Praze 2, Praze 3 nebo Praze 9.

Bližší informace o službě sídlo firmy Praha získáte na webu společnosti Profi-kancelář s.r.o. nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup