DĚTSKÁ HŘIŠTĚ – PLZEŇ

Chcete zajistit vašim dětem příjemnou, bezpečnou a spolehlivou zábavu? Nejlepší volbou je dětské hřiště, které umí nejen děti zabavit, ale poskytne jim bezpečný prostor pro jejich hry a další rozvoj. Umožňuje jim setkávat se se svými vrstevníky, stává se místem, kde se učí navazovat přátelské vztahy, komunikovat s ostatními dětmi a vycházet s nimi. Dnešní moderní dětská hřiště ovšem musí splňovat řadu náročných požadavků a předpisů. Důraz je kladen především na kvalitní, bezpečné a atraktivní provedení jednotlivých herní prvků i herních sestav a dodržování přísných bezpečnostních norem.

Dětská hřiště Plzeň

Hledáte spolehlivého dodavatele bezpečného vybavení dětských hřišť? Skvělou volbou jsou dětská hřiště Plzeň, která přináší dětem bezpečné a kreativní prostředí pro jejich hry. Nabízí spoustu prvotřídních produktů, které má v oblibě každé dítě. Dodají a namontují vám kompletní dětská hřiště, ale i jednotlivé produkty od předních zahraničních výrobců Jungle Gym a KBT NV, také od české firmy Herold a Palis gym. Vybírat můžete skluzavky, hrací domky, houpačky, dětské klouzačky, pískoviště, lezecí prvky aj. Záleží pouze na vás, které herní prvky si zvolíte, všechny vynikají svou vysokou kvalitou, funkčností i atraktivním vzhledem a samozřejmě jsou certifikovány podle přísných norem, protože bezpečnost dětí je na prvním místě.

Společnost také provádí komplexní realizaci dětských hřišť na klíč. Díky bohatým zkušenostem, osvědčeným dodavatelům a širokému sortimentu herních prvků umí zrealizovat venkovní i vnitřní hřiště, ze kterého se dětem nebude chtít domů. Na požádání vám zpracují 2D (případně i 3D) návrh vašeho hřiště. Dětská hřiště Plzeň vašim dětem zajistí nejkrásnější chvíle plné radosti, her a pohybu, proto je neváhejte oslovit se svojí poptávkou.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup