Kožené náramky krásně ozdobí zápěstí

Náramek je šperkem, který dokáže krásně ozdobit zápěstí a jako módní doplněk se hodí k různým příležitostem. Náramek můžete nosit na levé i pravé ruce, nebo na obou. Záleží jen na vás. Náramky by vám ale neměly překážet ani škrtit, měly by být především pohodlné.

Materiály náramků

Kožené náramky
Kožené náramky
Náramky se vyrábí nejčastěji z kovů stříbro, zlato nebo chirurgická ocel. Módním a oblíbeným materiálem je také kůže. Kožené náramky se většinou kombinují s kovem. Tyto náramky jsou moderní a hodí se pro ženy i muže.

Jako jeden z nejluxusnějších materiálů, ze kterých se náramky vyrábí, platí stále zlato. Oblíbené jsou ale především stříbrné náramky, které vypadají krásně a dají se koupit za příznivou cenu. Náramky z chirurgické oceli vynikají především svojí odolností a hypoalergičností.

Kožené náramky jsou v kurzu

Trendy jsou v současné době náramky kožené. Kožené náramky jsou výrazné a mají originální vzhled. Kožené náramky jsou k dostání v přírodních barvách, ale také například v bílé, černé nebo tyrkysové barvě. Kožené náramky jsou zdobené kovovými cvočky nebo jinými kovovými prvky. Kožené náramky vám zajistí jedinečnou image.

Kožené náramky jsou vyhledávané milovníky rocku a punku. Kožené náramky se ale vyrábí i v jemnějším designu, a tak jsou vyhledávané i u romantičtějších typů mužů a žen. Koženým náramkům příliš nesvědčí voda, a tak je lepší si kožený náramek před koupáním sundávat. Náramek pak déle vydrží.

Jakou velikost náramku zvolit?

Náramky jsou vděčným šperkem, který může posloužit jako hezký dárek. Pokud má být náramek věnován jako překvapení, je důležité dát pozor na správnou velikost. Správnou velikost náramku zjistíte tak, že k naměřenému obvodu zápěstí přičtete 1 cm. Taková velikost náramku by měla být akorát.

V obchodu se raději ujistěte, zda je v případě nevhodné velikosti náramku možné vyměnit jej za jiný, případně daný náramek nechat zkrátit. Při výběru náramku vám jako vodítko může posloužit další řetízky nebo kožené náramky, který  daná osoba už nosí.

Sladění náramku s jinými šperky

Pokud nosíte i jiné šperky, vyplatí se vybírat takový náramek, který se bude k ostatním šperkům hodit, aby bylo vše v jednotném stylu. Tím docílíte elegantního a vkusného vzhledu. Perfektního sladění je možné dosáhnout také celého šperkového setu. K dostání jsou sety s náramkem, náhrdelníkem a náušnicemi nebo třeba s prstenem.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup