Kvalitní krmení a pamlsky pro psy a další zvířata

Kvalita krmení se významně podílí na zdravotním stavu zvířete a celkově na jeho kondici. Proto vybíráme kvalitní a prověřené granule pro psy nebo kočky, konzervy a pamlsky. Rozhodně bychom neměli dávat zvířatům, lidské jídlo, především sůl a koření jim škodí. Je velmi široká nabídka dražších i levnějších krmiv poměrně obstojné kvality. I pamlsky volíme speciální, aby neškodily. Jsou dobrou odměnou při výcviku a na procházkách. Existují i speciální pamlsky vhodné jak pro zvířata, tak zároveň i pro lidi. Pokud nemáme peněz zrovna nazbyt, můžeme ušetřit trochu na jiných věcech, ale na kvalitě krmení nikdy. Pořídit jdou třeba levnější a přesto pěkné pelisky pro psy. Váš pes nepotřebuje zrovna pelíšek za tisíce, pokud na to právě nemáte. Ocení i levnější variantu. Až přijdete k penězům, můžete mu dopřát i více luxusu.

Dopřejme zvířatům zábavu

Aby se naše zvířátka nenudily, obstaráme jim něco pro zábavu. Kočky ocení škrabadla pro kočky a různá odpočívadla. Milují výše umístěná místa, pozorovatelny, tunely a domečky. Psi i kočky milují hračky. Nabídka je opravdu pestrá, můžete směle vybírat. Ať už doma nebo na procházkách, určitě si vyhrajete se svým psem, a pokud jej budete muset nechat o samotě, nebo nebudete mít na něj čas, hračka poslouží jako zdroj zábavy a ukrácení dlouhých chvílí. I chovatelské potřeby pro hlodavce zahrnují prolézačky, domečky, hračky, kolotoče a houpačky. I ta nejmenší zvířátka si ráda hrají.

Krmení a bydlení pro nejmenší zvířátka

Drobní mazlíčci jako hlodavci, plazi a ptáci mají také své nároky na krmivo a bydlení. Zajistit musíme dostatek podestýlky a sena pro hlodavce, to je základ. Hlodavci i ptáci většinou bydlí v klecích, ale pozor, každý druh má na ubikaci úplně jiné nároky a ty je třeba znát. Jinou klec pořídíme potkanovi, jinou papouškovi a úplně rozdílnou třeba fretce. Krmivo pro hlodavce, fretky, králíky a další drobné zvířectvo kupujeme ve speciálních prodejnách. Vybrat si můžeme směsi nebo granule, důležitou součástí stravy je u většiny druhů i seno.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup