Jak levně a snadno zařídit letní dovolenou v Chorvatsku? Poradíme vám!

Ačkoli je hlavní letní sezóna již za námi, cestovní kanceláře a agentury už na svých oficiálních stránkách zveřejňují tzv. „first minute“ nabídky na léto 2015. Tyto first minute nabídky jsou též velmi často doplněny o zajímavou slevu za včasnou rezervaci. Ovšem i tak vyjde zájezd s cestovkou třeba do Chorvatska na jinačí částku, než kdybyste si zařídili ubytování u Jaderského moře svépomocí. Jak ale toto ubytování najít a zařídit, když v žádném chorvatském letovisku nikoho nemáte a chorvatštině příliš nerozumíte? Odpověď na tuto otázku najdete o pár řádků níž.

V první řadě je potřeba zabrouzdat na internetových stránkách a vyhledat si nějaký osvědčený portál, který se primárně zaměřuje na zprostředkování ubytování ve slunném Chorvatsku. Tyto internetové portály jsou plné nabídek majitelů daných nemovitostí, kteří nabízejí své vilky, apartmány a hotely k relaxaci a odpočinku během hlavní letní sezóny. Jazykových bariér se bát nemusíte. Majitelé většinou česky rozumí či anglicky.

V první řadě si vyberte lokalitu, ve které chcete strávit pár letních dnů. Poté před sebou uvidíte pestrou nabídku apartmánů, vilek a hotelů. Každá nabídka je doplněna o množství informací, ale i pěkných fotografií konkrétní ubytovací kapacity. Jestliže si z nabídek vyberete, stačí vyplnit nezávazný formulář nebo napsat e-mail přímo majiteli nemovitosti, který se s vámi domluví na dalším postupu.

Ten je většinou takový, že budete muset složit zálohu, která se zpravidla pohybuje v řádech desítek procent z konečné ceny vašeho ubytování. Přímo na místě potom doplatíte zbytek. V případě, že se v dohodnutém termínu do cílové destinace nedostavíte, pak záloha propadá majiteli nemovitosti. Provozovatelé stránek však často nesou zodpovědnost za finanční prostředky klientů, kteří je v dobré víře svěří majitelům nemovitostí v Chorvatsku. Takže se při zařizování ubytování na Jadranu nemusíte obávat zbytečných komplikací.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup