Populární dámský piercing do pupíku je velmi slušivý

Velmi oblíbenou formou zdobení těla je dámský piercing umístěný v pupíku. Líbí se jak ženám a dívkám, tak samozřejmě i mužům. Jako pánský piercing se samozřejmě nepoužívá, je to čistě záležitost žen. Nabídka těchto ozdob je opravdu rozsáhlá. Používají se speciální šperky, určitého tvaru, takzvané banánky. Vybírat můžete z mnoha barev, motivů a typů. Použitým materiálem je většinou chirurgická ocel. Je nejvhodnější díky tomu, že nepůsobí nežádoucí reakce, a pokud jde o vaši první zkušenost s propichováním těla, určitě vsaďte právě na tento materiál.

Další materiály pro piercing

Kromě chirurgické oceli můžete vyzkoušet titan, možné jsou i ozdoby pozlacené nebo se stříbrem, ty ale nemusí vyhovovat každému. Velmi populární jsou moderní umělé materiály jako akryl, bioflex nebo silikon. Příjemně se nosí díky tomu, že jsou velmi lehké, a vyrobit se dá nespočet tvarových i barevných variant. Pro piercing uší, takzvané roztahováky, tunely nebo plugy, u kterých dochází k postupnému roztahování otvoru v ušním lalůčku, je oblíbeným materiálem hmota fimo. Ovšem do pupíku je nejvhodnější právě chirurgická ocel. Dbejte na dostatečnou tloušťku, piercing tenčí než 1,6 milimetru by se mohl prořezávat, což je opravdu nežádoucí. Pokud si netroufáte hned na propíchnutí této partie, můžete vyzkoušet fake piercing, který je vhodnou alternativou. Pro majitelku ozdobeného pupíku je hlavně v létě vhodné moderní dámské oblečení, které tyto partie odhaluje, a díky kterému šperk vynikne.

Ozdobte se dle moderních trendů

Propíchnutí každé části těla je potřeba dobře zvážit. Co vyhovuje někomu jinému, nemusí vyhovovat právě vám. Navíc každému i sluší něco jiného. Je vhodné poradit se i s někým, kdo tomu rozumí. Existuje mnoho variant, jak se ozdobit všemožnými šperky a doplňky. Není dobré bezhlavě podlehnout módnímu trendu lepší je najít vlastní styl, který se k vám hodí. V eshopu Poison Bite najdete vše pro piercing, je zde i nabídka doplňků, oblečení pro pány a dámy a mnoho dalšího.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup