Potřebné pomůcky pro vaše nejmenší

Děti vyžadují spoustu pozornosti, času, péče a také pomůcek a různého vybavení. Je pravda, že na trhu se setkáte se spoustou nesmyslných pomůcek, které v praxi stejně nevyužijete, ale bez některých se skutečně neobejdete, pojďme si tedy ujasnit, které jsou které.

Mezi nezbytné vybavení pro vaše miminko patří dětská postýlka, na tom se shodnou asi všichni. Samozřejmě může dítě spát ve vaší posteli s vámi, ale věřte, že o něj budete mít strach, takže se opravdu špatně vyspíte a dítě nebude zvyklé na vlastní postel, takže mu vytvoříte problémy s usínáním, až ho budete chtít přestěhovat do vlastní postele.

Další nezbytností je kočárek nebo nosítko, ovšem garantuji vám, že dítě se za chvíli pronese a vy je nebudete chtít stále nosit, takže dřív nebo později si kočárek určitě pořídíte. Vybírejte moudře, moderní kočárky jsou často poměrně malé a neposkytují tak miminku dostatek pohodlí a prostoru, který potřebuje. Při cestování se neobejdete bez dětské autosedačky, pro nejmenší je vhodná velikost 0-13 kg, která je vybavena i novorozeneckou vložkou, aby se dítěti v autosedačce sedělo pohodlně.

Co se týká vybavení na doma, to je mnohem rozmanitější, spousta maminek nedá dopustit na přebalovací pult nebo alespoň přebalovací podložku, dále potřebujete vaničku na koupání a jak dítě poroste, zjistíte, že je nezbytná také ohrádka, kde si může dítě pohodlně a přitom bezpečně hrát a díky speciálním úchopům se naučí i brzo vstávat. Hodně často se využívají také lehátka, která jsou pro miminka velmi pohodlná, zajišťují jim ergonomickou polohu, děti všude vidí a přitom si v klidu leží. Velmi užitečné pro rozvoj motorických schopností dítěte jsou také hrazdičky nebo hrací deky s nejrůznějšími hračkami, které rozvíjí smysly, koordinaci pohybů a vnímání vašeho miminka. Pro potřeby pro vašeho nejmenšího si zajděte na Easy-go.cz, kde najdete vše, co potřebujete.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup