Užitečná autokamera a černá skříňka v jednom

Kamera do auta není jen nějakým rozmarem nebo dokonce hračkou pro bohaté řidiče. Moderní kamery se stávají součástí běžného vybavení. Čím více aut je takto vybaveno, tím více nehod nebo nenadálých situacích na silnicích může být objasněno. Při nejasné nehodě nebo poškození majetku se někdy nedovoláme spravedlnosti. Pokud ale jsme vybaveni touto černou skříňkou, situace může být rázem jiná a v náš prospěch. Hodně věcí se navíc může stát nejen na cestách, ale i na parkovišti. Mít záznam je velkou výhodou.

Kamery pro bezpečnější provoz na silnicích

Palubní kamera chrání nejen vás, ale i ostatní účastníky provozu. Jakmile je nedostatek důkazů, nepomůže ani pojišťovna, ani policie. Záznam z kamery je brán jako dobrý důkaz. Pokud by byla onboard kamerou vybaveny všechny vozy, dalo by se mnoha věcem zabránit. Navíc by možná ubylo i silničních pirátů. Agresivní a bezohlední řidiči by si dali větší pozor. Často se setkáme s riskantním předjížděním nebo nás potká nečekaná překážka na silnici. Některé kamery mají dokonce funkci, díky které se záznam uzamkne při nárazu. Dobře si rozmyslete parametry přístroje při jeho nákupu, aby měl vše, co požadujete. Důležitá je kvalita záznamu ve dne a v noci, úhel záběru, paměť nebo ochrana dat proti jejich přepsání.

Onboard kamera pro profesionální řidiče

Pro profesionální řidiče je autokamera často povinností. Záznam o jízdě je důležitý pro ně i pro zaměstnavatele. Je tomu tak hlavně u řidičů nákladních vozů, autobusů nebo u taxikářů. Kontrola je důležitá, sleduje se pohyb řidiče, jeho práce a chování na silnici. Videokamera do auta navíc dokáže ochránit před křivým obviněním nebo pokutou. Využít lze také k zábavě. Díky ní zaznamenáte vaši sportovní jízdu, zážitky z cest, rodinné výlety a další věci.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup