Možnosti k založení nové s.r.o.

Založení s.r.o. je možné realizovat dvěma způsoby. Buď se spolehnete na vlastní síly a vše okolo vzniku nové společnosti si vyřídíte sami, anebo se spolehnete na profesionální firmu, jež vyřídí veškeré náležitosti potřebné k založení společnosti za vás. Záležitostí potřebných k založení firmy je celá řada. Když je za vás profesionálové vyřeší, budete mít o spousty starostí méně a otázka jak založit s.r.o. velmi rychle bude minulostí.

Ušetřete čas při založení s.r.o.

Ty z vás, kterým při představě obíhání nejrůznějších úřadů běhá mráz po zádech, jistě potěší zpráva, že nic takového není nezbytně nutné. Jestli si chcete ušetřit několik hodin vašeho drahocenného času a zachovat si pevné nervy, existuje možnost odkoupení již existující společnosti, nebo tzv. založení s.r.o. na míru.

Veškeré úkony v obou případech proběhnou v řádu pár dní. První krok k tomu jak založit s.r.o. je nanejvýš jednoduchý. Stačí zvednout telefon a zavolat na bezplatnou linku, kde s vámi proškolený pracovník probere veškeré potřebné detaily. Předtím, než se pro telefonát rozhodnete, doporučujeme si pečlivě pročíst výhody obou způsobů jak je možné se stát majitelem či majitelkou firmy.

V případě, že se rozhodnete pro založení s.r.o. na klíč, je nutné dát pracovníkovi, který vám bude přidělený, právní moc k tomu, aby mohl vykonat jednotlivé kroky, které jsou nezbytné. Dále vám pracovník poradí jak vhodně zformulovat registraci, která je nutná pro platbu DPF, pak také jak vyřešit otázky o doložení odbornosti a další. Pracovník se také postará o notářský zápis, zařídí živnostenský list, zápis do obchodního rejstříku a přihlášení na finanční úřad. Tento proces trvá cca 10 dní.

V opačném případě si zakoupíte již založenou tzv. ready-made společnost. Ta se již nachází v obchodním rejstříku a má plně splacený základní kapitál. Společnost však nemá žádné závazky ani pohledávky, neboť doposud neprovozovala žádný druh obchodní činnosti.

Více o tom jak založit s.r.o., najdete na webu www.jak-zalozit-sro-a-podnikat.cz.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup