Elegantní závěsy pro oživení domácnosti

Moderní interiéry od profesionálních bytových architektů a designerů jsou na pohled velmi krásné, vzdušné a vypadají pohodlně. Nicméně často ve skutečnosti působí poněkud studeně a neosobně. Ovšem pro dokonalý pocit domova potřebujeme cítit teplo domova, vše nemusí dokonale ladit, potřebujeme však, aby na nás dýchla pohoda a pocit zabydleného interiéru. O to se postará bytový textil. Ten používá každý majitel bytu podle svého, tím také předá svému domovu duši a osobité kouzlo a rázem se v místnosti cítí mnohem příjemněji. A o to nám především jde.

Každý interiér spolehlivě zútulní stylová záclona. Záclony mohou zakrývat okno v každé místnosti, vyrábí se v mnoha různých provedeních, tvarech, hustotách a také s rozmanitými vzory. Co se týká délky, můžete vybírat, zda se vám víc líbí krátké záclony, které se zpravidla upravují tak, aby dosahovaly maximálně k radiátoru, nebo zda zvolíte raději dlouhou variantu. Dlouhé záclony se obvykle využívají v místnostech s balkonovými dveřmi, tedy nejčastěji v obývacím pokoji nebo v místnostech se vstupem na terasu. Jinde se obvykle víc hodí záclony v krátkém provedení, místnost tak působí mnohem vzdušněji a navíc můžete prostor pod oknem bez problémů k čemukoli využít.

Zda si vybrat hustší nebo řidší záclonu je otázkou vkusu. Všeobecně můžeme říci, že hustší záclona se hodí do ložnice nebo na okna situovaná do ulice, protože pomáhá lépe zachovat soukromí. Co se týká barev, vévodí bílá, ovšem stále častěji narazíte na bílou záclonu s barevnými obrazci. Do obývacího pokoje či ložnice se skvěle hodí také závěsy. Ty jsou ušity z kvalitní atlasové látky, mohou být jednobarevné nebo s barevnými vzory. Často se používají závěsy se zatemňujícím efektem. Internetový obchod Dante.cz nabízí široký výběr bytového textilu, neváhejte a vyberte si i vy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup