Extravagantní záclony jsou in

Bytový textil je důležitá součást každého interiéru. Bez něj vypadají místnosti ponuře a nepřístupně. Chcete-li se v interiéru cítit opravdu jako doma, věnujte pozornost nákupu bytového textilu. Co by ve vašich pokojích rozhodně nemělo chybět, to jsou záclony. Pomohou vám navodit atmosféru zabydleného pokoje, slouží také jako dekorativní prvek a poskytují dostatek soukromí.

Záclony se vyrábí v mnoha různých provedeních. Velmi moderní jsou v současné době jemné záclony hustší osnovy úplně hladké bez vzoru nebo jen s jemným nenápadným dekorem. Tyto záclony se postarají o dokonalý pocit soukromí a skvěle doplní obývací pokoj i ložnici. Do kuchyně jsou naopak lepší kratší vzdušnější řidší záclony, mohou být bílé nebo i barevné s motivy květin nebo třeba potravin. Stylově vypadají také voály, což jsou velmi jemné tkaniny v různých barvách, které můžete použít k zútulnění interiéru.

Ale zpět k záclonám. Myslíte si, že klasickým záclonám s květinovými motivy již odzvonilo? Opak je pravdou, záclony jsou v poslední době velmi oblíbené, květinové motivy jsou neutrální a hodí se do zádveří, kuchyně, ložnice i obývacího pokoje. Moderní záclony jsou často navíc doplněny barvami, které jim dodávají šmrnc. V interiéru jsou vždy použity výrazné a doplňující dekory a designové prvky. Záclona může hrát obě dvě role, záleží pouze na vás. Zvolíte-li nápadnou barevnou záclonu, je vhodné ostatní doplňky v místnosti ladit do nenápadných tónů, které pouze doplní výraznou záclonu. Naopak je-li v pokoji třeba tapeta nebo malba na stěně v křiklavých barvách nebo s výraznými vzory, použijte umírněnější záclonu. Místnosti tak budou působit sladěným stylovým dojmem. Moderní záclony jsou vám vždy k dispozici v internetovém obchodu Dante.cz, který nabízí kusové záclony i metráž.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup