Nepotřebujete klasickou kancelář?

V roce 2009 proběhla významná novelizace zákona, na základě které již právnické osoby nemusí disponovat oficiálním sídlem na adrese, kde skutečně provozují své sídlo. Co to pro podnikatele znamená v praxi? Do 20.7.2009 firmy musely platit za pronájem kanceláře, kterou v praxi často vůbec nevyužívaly. Některé právnické osoby dříve řešily úsporu nákladů formou sídla firmy na domovní adrese majitele. Tato varianta sice byla mnohem úspornější, ale pro firmu v mnoha ohledech krajně nevýhodná. Novela však posvětila legalitu takzvaných virtuálních kanceláří – služby, která se v západních zemích využívá řadu let a těší se značné oblibě.

Co je to virtuální sídlo?

Podstata virtuálního sídla spočívá v pronájmu adresy, kterou zákazník fyzicky nevyužívá. Společně s ním si virtuální kancelář pronajímají i další subjekty, díky čemuž je koncová cena pro jednoho zákazníka zanedbatelná. Poskytovatel virtuálního sídla pak pro klienty, kteří na dané adrese virtuálně sídlí, zajišťuje přeposílání korespondence a mnohdy i další administrativní služby.

Virtuální kancelář s prestižní adresou

Díky prestižní adrese tak může mít firma mnohem větší prestiž, a to nejenom u případných obchodních partnerů, ale například také u svých zákazníků. V tomto ohledu je naprosto ideální možností virtuální kancelář Praha. A to nejenom kvůli adrese jako takové, ale také díky tomu, že v Praze je největší koncentrace firem a podnikatelů. To znamená, že místní finanční úřady doslova nestíhají běžné kontroly, a tak je jasné, že na každého podnikatele vyjde běžná kontrola v rozmezí až několika desítek let. Někde se toto číslo blíží až stovce let.

Samozřejmě virtuální kanceláře, nebo též virtuální sídla mají své další nesporné výhody. Ačkoliv zde máte společnost zapsanou, nemusíte zde oficiálně fyzický být. Vše pro vás totiž zajišťuje recepce, která se například stará o přebírání veškeré korespondence, která pro vaši firmu přijde. Díky tomu tak můžete i výrazným způsobem snížit náklady na vaše zaměstnance, jelikož daná služba je již součástí platby právě za dané virtuální sídlo. Pokud tedy chcete podnikat, rozhodně o této možnosti nejenom uvažujte, ale také ji zvolte, jelikož je určitě správnou volbou, a to nejenom z hlediska zmíněných nákladů.

Virtuální kancelář od firmy Profi-kancelář si můžete zřídit na místech v Praze 1, v Praze 2, v Praze 3 a v Praze 9.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup