Obrazové tapety a dekorace do celého domu

Interiér bydlení se vám už omrzel a chtělo by to nějakou změnu? Nabízí se několik možností, co s tím udělat. Jednou z nich je rekonstrukce nebo pořízení nového nábytku. To ale bývá poněkud nákladné řešení a chtělo by to něco cenově dostupného. Ideálním řešením jsou tapety a samolepící dekorace. Tapety, fototapety a samolepící dekorace jsou módním prvkem, kterým lze zkrášlit jakýkoliv typ interiéru. Ať už se jedná o dětský pokoj, stěny v obývacím pokoji, studentský pokoj nebo ložnici pro seniory. Díky široké škále motivů jsou tapety a dekorace na zeď vhodné pro každého jedince, pro každou domácnost.

Samolepící tapety se vyrábí s nejrůznějšími dekory a barvami. Vybírat si tak může opravdu každý podle svého vkusu. Velmi populární a vkusné jsou pruhované motivy, cihlový dekor, květinové a přírodní vzory, tapety se složitými obrazci a ornamenty, dostupné jsou i jednoduché vzory či tapety jednobarevné. Tapety na zeď jsou a budou skvělým doplňkem fádních a nezajímavých zdí a vždy udělají interiér zajímavějším a bohatším. Díky 3D tapetám pro děti se vaše děti rázem ocitnou pod hladinou moře, uprostřed džungle, na fotbalovém stadionu, ve vesmíru, ve světě dinosaurů nebo mohou mít své kreslené hrdiny a postavy vždy na očích. Motivů a variant je celá řada.

Novinkou na trhu jsou fototapety. Některé jsou samolepící, jiné vyžadují k upevnění na zeď lepidlo. Fototapety jsou ve své podstatě obrazy, nebo jak už název vypovídá, fotografie ve vysoké kvalitě. Není v pokoji okno? Proč tedy na zeď nedat tapetu s motivem palem s mořem, lesní zelení, známých měst, vodopádů, noční oblohy, podmořského světa, s výhledem na oceán nebo tapety květin, které vypadají jako živé. Fantazii se meze nekladou. Jestliže máte stěny pokoje natřené barvou a tapeta by na nich nevynikla, skvělou možností, jak zeď ještě doladit, jsou samolepící dekorace ve formě nalepovacích dekoračních hodin, z volného stylu lze vybrat geometrické tvary nebo do dětského pokoje motivy zvířat a pohádkových hrdinů. Pestřejší barevné kombinace lze hravě použít do dětského pokoje, romantické vzory zvolit do ložnice a do obývacího pokoje vybrat motiv, který uklidňuje a působí příjemně.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup