Stavbu komínu svěřte odborníkům

Komín je nedílnou součástí rodinného domu, ve kterém se plánuje pro vytápění využívat kotel nebo třeba krbová kamna. Jeho konstrukce je poměrně složitá a rozhodně tedy nepatří do rukou naprostého laika. I když si chcete komín postavit sami, konzultace s odborníkem je zde rozhodně namístě. Jedná se o velmi namáhanou stavební konstrukci, a to ať už teplotně nebo staticky, a jsou proto kladeny vysoké nároky na jeho odolnost.

Možná byste se divili při zjištění, že starší komíny často nesplňují parametry moderních spotřebičů. Takové komíny sice fungují, ale zato neefektivně. Navíc u starších nekvalitních komínů hrozí zborcení a poškození dalších částí rodinného domu. Proto se do kvalitního komínového systému určitě nezdráhejte investovat. Pokud tak učiníte, může vám bez problémů sloužit i celý život.

Jak si zajistit kvalitní komín?

Na nabídku služeb v této oblasti se soustředí tradiční česká společnost Stavby COMPLET s.r.o. – komíny Ostrava, která zajišťuje například vložkování komínů, jejich stavbu, zdění, revize a čištění, autorizované měření spalin, frézování i další kominické práce. Poslední dobou jsou velmi oblíbené také třísložkové a samostatné komíny různých, i atypických, velikostí. Právě zde si zajistíte jejich profesionální montáž.

Dnes je velmi složité najít opravdu kvalitní kominictví. Ostrava je pokryta firmou Stavby COMPLET s.r.o., která svou činnost rozšiřuje i do okolí. Její zaměstnanci jsou pravidelně proškolováni a zajistí vám tak perfektně čistý komín, který bude dokonale plnit všechny své funkce.

Firma se také specializuje na opravy a sanace továrních komínů, bourání či odstřel. Jejich služeb tedy využijí nejen všichni majitele starších rodinných domů či novostaveb, ale také ve firmách a továrnách, které jsou doplněny komíny nebo plánují vlastní systém vytápění a s ním tedy i komín.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup