Atraktivní tapety a samolepící dekorace

Tapety byly značnou dobu využívány ve starých domech a pokojích prababiček, ale v poslední době je opět můžeme vidět v nových, moderně zařízených prostorách, ať už těch veřejných nebo domácích. Pravdou totiž je, že jde s tapetami originálně a nenapodobitelně oživit každou místnost. A tak se ani vy nebojte a zkuste si zdokonalit i Váš interiér. K sehnání jsou jakékoli druhy tapet a samolepících dekorací, od klasických tónů barev až po orientální a květinové retro vzory. Jsou úžasným doplňkem a znovuoživením vašich starých stěn. Oproti klasickému vymalovaní barvou se vyhnete nepořádku, jelikož tapety mohou být samolepící nebo jen s použitím tapetovacího lepidla.

Pokud se nechcete pouštět hned do velkých změn a máte zájem jen o menší zpestření interiéru, jsou nejlepší variantou samolepící dekorace, které jsou vyráběny v různých motivech od geometrických tvarů až po přírodní motivy a texty. Lze jimi ozdobit nábytek nebo jen určitou část stěny v ložnici, obýváku a kdekoli jinde. Ani tady se nezapomíná na naše nejmenší. Svým dětem můžete jejich pokojíček přeměnit na pohádkovou říši nebo na vesmír pro chlapce, který si přeje být kosmonautem. Tapet a samolepících dekorací s dětskými motivy je opravdu nepřeberné množství.

Vybrat si můžete i mezi novinkami na trhu, jako jsou 3D tapety a fototapety. Fototapety se liší hlavně vyšší kvalitou a také svým vzhledem. Navodí opravdovou atmosféru, vzory na nich vypadají jako skutečné. Pokud jste milovníky přírody, použijte tyto tapety do místnosti, ve které trávíte nejvíce času a i uprostřed města se můžete ocitnout ve vaší přírodní oáze klidu. Speciální fototapety lze umístit i do místnosti, jako je koupelna nebo kuchyně, kde panuje vlhko a mokro a dokonce je možné nalepit je i na podlahu. 3D tapety díky svému efektu ocení hlavně děti. Budou si s nimi připadat jako v jiném světě a dlouho je neomrzí. Zahoďte stereotyp a proměňte každou vaši místnost na originál.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup