Čtěte, soutěžte a vyhrávejte

Každý občas rád něco vyhraje, stačí i maličkost, která zvedne náladu, ale pokud jde o hodnotnou věc, která vám bude k užitku, tím lépe že? Zajímá vás tématika sjezdového lyžování? Sledujete různé novinky, jaké jsou nejnovější vychytávky nebo kde je otevřená nová sjezdovka? Rádi se dozvíte, jaké jsou nové modely značkových lyží či jaké lyžařské doplňky právě frčí? Potom se připojte i vy k těm, kteří pravidelně navštěvují lyžařský portál Snow.cz, který se zaměřuje na informace pro všechny milovníky sjezdového lyžování.

A právě zde se často objevují nejrůznější soutěže, ve kterých můžete vyhrát hodnotné lyžařské ceny. Například minulý měsíc se soutěžilo o značkovou prošívanou bundu Kilpi, vestu a tričko, prádlo Sensor Merino Wool Active! nebo skipasy pro celou rodinu na letní lyžování a další dovolenkové pobyty. Chcete-li i vy vyhrát zajímavou cenu, potom neváhejte a sledujte aktuální dění na Snow.cz. Budete-li dostatečně hraví, rychlí a správně odpovíte na soutěžní otázku, příští soutěžní cena může být vaše.

Na Snow.cz najdete odpovědi na všechny vaše otázky, které se týkají sjezdového lyžování. Vydávají se zde recenze na lyže, lyžařské vybavení, hodnotí se lyžařská střediska. Získáte zde aktuální informace o tom, kolik je v které lokalitě sněhu, zprovozněných vleků a podívat se můžete i na webkamery či předpovědi počasí. Potřebujete-li poradit s výběrem lyží, můžete také využít diskuzní fórum, kde vám poradí přímo konkrétní uživatelé, kteří mají zkušenosti se sjezdovým lyžováním a o tématiku se zajímají. Chcete-li se něco dozvědět, být hraví a zasoutěžit si a třeba i něco vyhrát, navštěvujte webový portál Snow.cz nebo si předplaťte časopis SNOW.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup