Tapety a fototapety

Máte na stěnách díry po hřebících, které sloužily k zavěšení obrazu nebo vyčuhující hmoždinky, ve kterých byla ukotvena polička, a nevíte, jak tento problém velmi jednoduše vyřešit? Úžasným tipem pro vás jsou samolepící dekorace na zeď. Tyto dekorace jsou nabízeny v nejrůznějších motivech, barvách, tvarech a velikostech. Aplikace samolepící dekorace na stěnu je velmi jednoduchá. Můžete přizvat i své děti, které vám s tím rády pomohou a skvěle se při tom zabaví. Obecně by se dalo říci, že jsou to jen zvětšené samolepky, které přilepíte na konkrétní místo. Zároveň samolepící dekorace působí velmi moderně a udělá váš interiér mnohem zajímavější, a tak sfouknete dvě mouchy jednou ranou.

Dostupné a poměrně oblíbené jsou tapety a fototapety. Perfektně se využijí například tehdy, když máte doma staré stěny, které jsou popraskané, nebo je místy sloupnutý nátěr a stěna už zkrátka vypadá opotřebovaně. Než abyste pokoj oškrabávali a stěny znovu vymalovávali, sáhněte po časově nenáročnějším řešení v podobě tapet nebo samolepících tapet, které vám s tímto problémem pomohou. Váš obývací pokoj či ložnice se rázem promění a nasaje stylovou atmosféru. Nabídka tapet a fototapet je velmi pestrá a rozmanitá.

Výběr vhodné tapety závisí na tom, do kterého pokoje bude nová tapeta umístěna. Dětem se v pokoji budou líbit hravé a barevné tapety, například s oblíbenými pohádkovými hrdiny. Tapety jsou dokonce používány nejen na pokrytí starých stěn, ale také nábytku, který už začíná chátrat, je z něj sloupnutý lak nebo je poškrábaný. Na to se skvěle hodí tapety, které imitují dřevo. Pokud hledáte něco nového, 3D tapety pro děti jsou novinkou na trhu tapet. Jedná se především o motivy oblíbených hrdinů z kreslených seriálů a pohádek. 3D tapety vytváří po nalepení na zeď prostorový efekt a děti se tak ocitnou ve světě pohádek. Neváhejte a oživte své bydlení díky tapetám a samolepícím dekoracím.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup