Barevné betonové ploty zajistí vaše soukromí

Ploty jsou prostředkem k jasnému vymezení a ochraně pozemku, ale také slouží k zajištění soukromí a bezpečí. Tyhle čtyři hlavní účely lze spojit i s dalším, a tím je vzhled oplocení, které krásně podtrhne nebo celkově doladí vzhled domu. Betonové ploty splňují všechny výše uvedené požadavky. Jak bude plot vypadat, záleží už jen na fantazii.

Klasické provedení plotu je v šedé barvě, které může svým vzhledem odradit, jelikož málokdo chce sedět na své zahradě a dívat se kolem dokola na hladké ponuré šedivé zdi. Ani tahle věc však není překážkou. Betonové ploty lze upravit barevným nástřikem dle vlastního výběru nebo jsou nově dostupné i v barvě pískovce, terakotové nebo antracitové. U tohoto odstínu však nelze zaručit barevné sjednocení celku. Vzhledem k technologii, jakou je vyráběn, se mohou jednotlivé díly lišit. To však na životnosti plotu neubírá. Dále si vzhled plotu můžete přizpůsobit díky správnému výběru ze vzorů, jako jsou například štípaný kámen, skládaný kámen a ostrá nebo baculatá cihla. Čím dál více jsou v oblibě betonové ploty doplněné dřevěnými prvky. Kombinace betonu a dřeva působí přírodním a vzdušným dojmem.

Mimo tyto skvělé vlastnosti je tu další velké plus, a tím je velmi snadná montáž těchto plotů. Do země se jednoduše, v požadované a potřebné vzdálenosti, upevní betonové sloupky, mezi které se už jen nasadí jednotlivé díly plotu. Stejně jednoduchý postup je u demontáže, takže u případné přestavby nebo zvětšení pozemku se není čeho obávat. Na stavbu betonového plotu si lze pozvat odborníky, kteří provedou rychlou a precizní práci. V neposlední řadě je důležitá také kvalita. Beton, ze kterého jsou ploty vyráběny, je namíchán z velmi kvalitních surovin jako cement, kamenivo a ocelové armatury. S volbou správného oplocení bude domov kompletní.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup