Chystáte se na hory? Pronajměte si apartmán v Krkonoších

Krkonoše jsou hory neomezených možností, které lákají k pobytům během letních i zimních měsíců. Zatímco během dlouhé a chladné zimy můžete vyrazit na zasněžené sjezdovky nebo na upravené běžecké trasy, léto je ideální dobou pro turistiku a cyklistiku. Můžete tak naplánovat výlet na vrchol Sněžky nebo k pramenu Labe.

Krkonoše – ideální místo pro rodinnou dovolenou

I v Čechách tak můžete strávit krásnou rodinnou dovolenou. Ať už se chcete věnovat relaxaci a odpočinku nebo dalším volnočasovým aktivitám, jsou pro vás Krkonoše skvělou volbou. Ubytování v Krkonoších vám nabídnou apartmány Stará škola, které se nachází nedaleko Jablonce nad Jizerou, hned na okraji Krkonošského národního parku.

Pro ubytování zde můžete využít několik apartmánů. K dispozici je: hotelový pokoj pro dvě osoby, standardně vybavený apartmán pro čtyři osoby, nadstandardní apartmán pro čtyři osoby a apartmán exclusiv až pro pět osob. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení, kuchyňku a televizi. Součástí budovy je také zabezpečená kolárna/lyžárna, společenská místnost s barem, parkoviště a v apartmánu exclusiv se nachází také sauna s masážní sprchou.

Rezervujte si ubytování ještě dnes

Hledáte-li útulný, cenově dostupný a perfektně vybavený apartmán, Krkonoše vám rozhodně vyjdou vstříc, protože zde naleznete celou řadu ubytovacích zařízení. Apartmány Stará škola se nacházejí ve velmi atraktivní lokalitě a díky své nadstandardní vybavenosti potěší celou rodinu. Stále navíc mají volné termíny, které můžete v nadcházejících týdnech a měsících využít.

Pro konec zimní sezóny nabízejí na ubytování zajímavé last minute slevy. Ubytování si zde snadno zarezervujete přes internet. Na webových stránkách apartman-staraskola.cz najdete nejen rezervační formulář, ale také bližší informace o jednotlivých apartmánech a fotogalerii.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup