Ubytování jižní Morava

Morava proslula výborným vínem a skvělou pohostinností. Pokud hledáte ubytování v oblasti jižní Morava, máme pro vás skvělý tip. Hotel a krčma U Císařské cesty, ležící mezi Brnem a Znojmem, vám otevírají svoji náruč. Chcete přespat v pokoji, který umí vyvolat atmosféru dobové komnaty? V hotelu U Císařské cesty to není vůbec žádný problém. Ale i těm, kteří dávají přednost moderním apartmánům pro 4 až 7 osob, velice rádi vyjdeme vstříc. Sál s kapacitou až 100 osob je jako stvořený pro nejrůznější akce, ať už jde o svatbu, rozmanité rodinné oslavy nebo firemní večírky.

Hledáte catering Brno? Pak jste u nás na správné adrese. Občerstvení připravíme podle přání zákazníka. Může jít o klasické, denní občerstvení, oblíbené jsou zejména snídaně, coffeebreaky nebo buffet lunch.

Specializujeme se i na náročnější rauty, slavnostní bankety nebo pohoštění, které příjemně zpestří firemní jednání nebo obchodní schůzky. V tomto případě ho nabízíme formou švédských stolů. Catering na míru lze připravit v našich prostorách nebo po dohodě v místě, které si klient sám vybere.

Firemní školení a akce Brno? Pojďte k nám, perfektně si poradíme nejen s firemním školením, ale i nejrůznějšími akcemi pro větší počet účastníků. Disponujeme dostatkem místa, do našich prostor se vejde až 80 lidí. Kromě toho ochotně zapůjčíme dataprojektor, plátno nebo flipchart.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup