Dětské kožené capáčky na zimu

Dětské capáčky bývají jednou z první obuví dětí. Jsou to takové ty malé botičky, ve kterých dítě spíše víc leží, sedí, plazí se po kolenou než-li chodí. Ale i tak by se měla této první obuvi věnovat zvýšená pozornost při jejich výběru, protože i tato obuv by měla být dítěti maximálně pohodlná a příjemná, byť v ní učiní opravdu jen několik kroků.

Společnost Faraon sandals s.r.o. se věnuje prodeji kvalitní obuvi z přírodních materiálů zejména pro dospělé. Nicméně však jako novinku do své nabídky zařadila dětské kožené capáčky, které splňují její krédo a si to, že obuv musí být z přírodních materiálů. Jsou tedy její dětské kožené capáčky vyráběné z přírodních materiálů jako je například ovčí vlna, která je střižená z mladých jehňat a je proto co nejjemnější a nejpohodlnější. Dalším „konstrukčním“ materiálem dětských capáčků je ovčí kožešina, která zajišťuje maximální komfort dětské noze: v zimě nohy perfektně zahřeje a v teple se naopak stará o to, aby se noha zbytečně nepřehřívala, pokožka se nezapařovala a pot byl snadno odváděn.

I na vzdory použití kvalitních přírodních materiálů mohou být dětské kožené capáčky pěkným designovým kouskem, který bude dítěti slušet a to jak holčičce, tak i chlapci.

Dejte tedy svému dítěti maximální pohodlí a objednejte mu kvalitu, kterou si zaslouží!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup