Kožené pánské a dámské pantofle

Užijte si pohodlné pánské nebo dámské kožené pantofle, které jsou vyrobeny z pravé velbloudí kůže. Pantofle je v podstatě odlehčený druh sandálů. Na rozdíl od sandálů nemají pantofle většinou zadní pruh, který fixuje patu. Tím se pantofle stávají vhodnější obuví pro domácí použití, kdy se pohodlněji nazouvají a vyzouvají. Naopak pro náročnější chůzi se pantofle nehodí právě kvůli absenci zadního fixačního pásku. Na lehčí chůzi po venku se ale dají kvalitnější kožené pantofle použít. Jinak raději volte sandály.

Pokud hledáte kvalitní pantofle, zkuste popřemýšlet o pantoflí z přírodních materiálů, jakým je například kvalitní velbloudí kůže. Ta je na rozdíl od běžněji používané kůže hovězí pevnější, na noze nedře a nepálí. Navíc se velmi dobře přizpůsobuje lidskému chodidlu. Pánské nebo dámské kožené pantofle při pravidelné péči vydrží mnoho sezón. Stačí je alespoň dvakrát do roka lehce omýt vlažnou vodou, oschnout a nabalzámovat vhodným balzámem. Ten dodá kůži vláčnost, barvu a také odolnost.

Kde ale sehnat kvalitní pantofle? Zkuste se podívat do nabídky společnosti Faraon sandals, s.r.o. která se zabývá prodejem kvalitních kožených výrobků přes deset let a těší se velké popularitě právě na poli užitnosti její produktů. Dámské a pánské kožené pantofle značky Faraon sandals jsou velmi oblíbené (a nejen pantofle), o čemž svědčí reference zákazníků jak na stránkách Facebooku, tak i v hodnocení Heureka.cz.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup