Virtuální sídlo firmy Praha

Víte, co hraje hlavní roli při posuzování firem, a výběru partnerů, na které se obrátit? Překvapivě to není jen cena spolupráce, ale i zkušenosti a sídlo firmy. Pokud zakládáte společnost, je na místě přemýšlet o tom, kam umístíte její sídlo, respektive kde budou sídlit její kanceláře. Případní obchodní partneři a zákazníci dávají přednost firmám, které mají virtuální sídlo firmy v Praze, případně v dalších větších městech.

Proč si založit sídlo firmy v hlavním městě

Praha je město s nejvíce obyvateli v ČR, což mj. znamená, že jde o místo s nejvíce potencionálními klienty. Se sídlem firmy v Praze získáte snazší import či export produktů, a to nejen díky napojení na letiště. Je mnoho firem, které mají sídlo společnosti v našem hlavním městě, z čehož vyplývá jedna podstatná věc – velmi nízké procento inspekce státních kontrolních orgánů. Velký počet firem v Praze souvisí i se získáním anonymity, kdy vám soused jen stěží bude závidět, neboť snadno zapadnete.

Vše pod jednou střechou, včetně korespondence a účetnictví

Společností, které se zabývají zprostředkováním virtuálního sídla firmy, daňovým poradenstvím, resp. účetnictvím je více. Ovšem pouze malá část z nich nabízí komplexní služby, které jsou vhodné nejen pro velké firmy při zakládání dceřiných společností, ale také pro drobné podnikatele. Mezi špičku v oboru patří Profi-kancelář s.r.o., která pro každého nabízejí řešení na míru. Proces převzetí či založení firmy na klíč, vedení účetnictví, či každodenní péče o korespondenci může být u malého podnikatele dosti chybový. Nevyplatí se riskovat, vsaďte na profesionalitu a dlouholeté zkušenosti v oboru.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup