Pneumatika Galaxy vás nezradí v žádném počasí

Kluzká podlaha potrápila všechny chodce, kteří neměli to správné obutí. Stejně tak sněhová pokrývka na silnici dokáže prověřit motoristy, v jakém stavu mají dezén pneumatik. Ovšem co mají říkat řidiči tahačů, náklaďáků nebo traktorů, když se snaží vyjet do kopce podmáčeným terénem? Sníh, slizký povrch, bahno, déšť – to vše jsou klimatické, velmi nepříjemné podmínky, v nichž se nikdo nechce ocitnout právě bez adekvátních podrážek. Pneumatika Galaxy 480/80 R 26 160A8 Multi Tough Radial (18,4-26) je jako stvořená do jakéhokoli terénu. Spolehlivě vás udrží na nestabilním terénu, ale hravě zvládne hravě i přechod na úplně hladkou vozovku či pozemní komunikaci.

Pneu Galaxy se prodávají za zvýhodněnou cenu

prémiová radiální pneumatika vhodná na traktorbagryKdo si touží pořídit právě pneu Galaxy pro jejich skvělé terénní schopnosti a dlouhou životnost, má aktuálně na zvážení velice výhodnou cenovou nabídku. Dva kusy pneumatik pořídíte za necelých čtrnáct tisíc korun, a v tom případě oproti jiným obchodům ušetříte šest tisíc korun. Kdo si chce přezout celý stroj, má možnost nákupu celé sady pneumatik Galaxy, díky němuž má další pár téměř zdarma. Majitelé či správci vozového parku s traktory a jinými stroji, kterým záleží na pohodě jejich řidičů, tak mají jedinečnou příležitost, jak výhodně inovovat duše svých strojů, a potažmo i zaměstnanců. Vždyť takový design pneumatik vhodný terénu plus vynikající trakce směrem dopředu a dozadu jsou kombinace, které ušetří řidičům spoustu námahy a nervů a zároveň jsou pojistkou spolehlivé a jisté dopravy materiálu na místo určení.

Galaxy pneu se pyšní vysokou jízdní stabilitou

Galaxy pneu mají speciální dezén, takzvaně nesměrový, jenž se pyšní perfektní trakcí směrem dopředu i dozadu. Tento typ pneumatik vyniká bezchybnou stabilitou, jež je důležitá nejen v nerovném terénu, ale i na silnicích, převážně když se převáží těžký náklad, anebo náklad atypických rozměrů. Pneumatiky Galaxy vás zkrátka podrží v blátě, dešti, na sněhu, na poli i na silnici!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup