Zajímavé články o podnikání a založení firmy

V článku níže se dočtete o tom, co se hodí pro zkušené i začínající podnikatele. Najdete zde mimo jiné i mnoho zajímavých článků, které vám zodpoví například tyto otázky: Personální agentura – jak si ji založit? Na kolik mě přijde virtuální kancelář?

Personální agentura – jak si ji založit?

V prvním článku s názvem “Personální agentura – jak si ji založit?” se dočtete, že personální agentura je fyzická nebo právnická osoba, zabývající se zprostředkováním zaměstnání. Podmínky pro založení personální agentury se liší od založení jiných živností či firem. Podmínky pro založení personální agentury stanovuje zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti a také je nutné získat povolení udělené generálním ředitelstvím Úřadu práce ČR. Některé agentury jsou zaměřeny jen na zprostředkování zaměstnání, ale mnoho z nich je zaměřeno i na agenturní zaměstnávání. Více informací si již přečtěte v uvedeném článku zde.

Na kolik mě přijde virtuální kancelář?

V druhém článku s titulkem “Na kolik mě přijde virtuální kancelář?” se dozvíte, že cena virtuální kanceláře se odvíjí od lokality, kde se sídlo nachází a také služeb, které poskytovatel sídla nabízí. Například může jít o poštovní služby, pronájem kanceláře, recepci a telefonní linku. Další nadstandardní služby mohou být založení s.r.o. Více informací čtěte v zmíněném článku zde.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup