Dvě obchodní chyby, kterým by se každý podnikatel měl vyhnout

V článku níže se dočtete o tom, co se hodí pro zkušené i začínající podnikatele. Najdete zde mimo jiné i mnoho zajímavých tipů, které vám zodpoví například tyto oblasti:

  • OSVČ – práva a povinnosti
  • Dvě obchodní chyby, kterým by se každý podnikatel měl vyhnout
  • Jak získat živnostenský list

OSVČ – práva a povinnosti

V prvním článku s názvem “OSVČ – práva a povinnosti” se dočtete, že pokud se podnikatel chystá podnikat jako OSVČ neboli osoba výdělečně činná, musí získat živnostenský list, který vydává živnostenský úřad. Ten ho vydá, pokud má podnikatel alespoň 18 let, je svéprávný, nemá v souvislosti s podnikáním žádný trestní čin a případně doloží odbornou způsobilost u vybraných živností. Více informací se již dozvíte v uvedeném článku zde.

Dvě obchodní chyby, kterým by se každý podnikatel měl vyhnout

V druhém článku s titulkem “Dvě obchodní chyby, kterým by se každý podnikatel měl vyhnout” se dozvíte, že všichni podnikatelé chtějí po založení jejich firmy, aby jejich zákazníci nakupovali a aby se jim neustále zvyšovaly zisky z podnikání. Mnoho podnikatelů však dělá tu chybu, že ve svých marketingových taktikách příliš tlačí na pilu. Například pošlou svým odběratelům newsletteru týdně několik e-mailů s výzvou „Nakup právě teď “a příspěvky jejich společnosti na sociálních sítích jsou jen záplavou prodejních akcí. Je velmi důležité této chybě předcházet, protože odrazuje potenciální zákazníky. Více informací čtěte v zmíněném článku zde.

Jak získat živnostenský list

V posledním článku s titulkem “Jak si založit s.r.o. zdarma?” se dozvíte, že živnostenský list vám při založení společnosti nebo živnosti může zajistit externí firma. Na této stránce najdete popis živností (náplň činnosti) a zákonné požadavky na podnikatele. Vyberte si popis nejlépe vystihující vaše zamýšlené podnikání. Více informací čtěte na webu zde.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup