Ochranné rukavice HexArmor

Zranění rukou na pracovišti bývá nejčastější příčinou pracovních úrazů a tím nejen zvýšení nákladů pro zaměstnavatele, ale v mnohých případech i dlouhodobých zdravotních následků pro zaměstnance.

 

Chytrou investicí jsou kvalitní osobní ochranné pracovní prostředky. Správná kvalitní rukavice může stát o zlomek více, ale může ušetřit desítky tisíc korun jen tím, že zabrání jedinému zranění a přinese vyšší morálku zaměstnanců.

Co je pro ochranné rukavice nejdůležitější? Určitě nejdůležitější je vybrat zaměstnancům takové rukavice, které je budou maximálně chránit a zároveň minimálně omezovat při práci. Nejdůležitější je, aby zaměstnanci přidělené rukavice používali. Řešením je výběr ze široké nabídky rukavic HexArmor®, které jsou navrženy tak, aby zaručovaly bezpečnost, aniž by omezovaly při práci. Značka HexArmor® nabízí ochranné rukavice pro každé pracoviště. Ochranné rukavice HexArmor® na český trh dodává společnost UVEX Safety CZ, ks. Z Rychnova nad Kněžnou.

Důležitý je správný výběr nejvhodnějších rukavic pro dané pracoviště a konkrétního pracovníka. S výběrem rukavic pomohou odborně proškolení pracovníci ze společnosti UVEX Safety CZ, k.s.

https://www.uvex-safety.cz/

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-rukavice/?f=3160

https://www.uvex-safety.cz/cs/media/clanky/15-4-2023-ochranne-rukavice-hexarmor/


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup